De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hi Country RV Park

Yukon - Canada

Het Hi Country RV Park is gelegen ten zuiden van de plaats Whitehorse en uitstekend bereikbaar via de beroemde Alaska Highway. Het centrum van Whitehorse is vanaf deze camping te vinden binnen een korte afstand van slechts 5 kilometer. Hiermee is het Hi Country RV Park dan ook een perfecte uitvalsbasis voor camperreizigers die na het ophalen van hun camper in Whitehorse nog niet direct de uitgestrekte en ongerepte wildernis van de Yukon willen gaan verkennen. Daarnaast is deze camping de perfecte overnachtingslocatie voor camperreizigers die Whitehorse halverwege hun reis bezoeken of voor reizigers die hun camperreis juist eindigen in deze voormalige goudzoekerstad. 

Het Hi Country RV Park beschikt over een ruim aanbod aan uitstekend onderhouden camperplaatsen; zowel geschikt voor grotere campers als voor kleinere campermodellen. De omliggende naaldbossen zorgen voor een heerlijke schaduw bij camperplaats, en gasten kunnen bij hun camperplaats genieten van een comfortabele picknicktafel en van een kampvuurring. Het is heerlijk om hier in de avonduren gezellig bij het kampvuur na te genieten van een avontuurlijke dag met de camper in de Yukon! Ook wat betreft het aanbod aan algemene faciliteiten scoort het Hi Country RV Park hoog. Zo biedt deze camping een giftshop, een goed gevulde campingwinkel, zeer goed onderhouden douche- en toiletfaciliteiten, maar ook een WiFi internetverbinding bij alle camperplaatsen.

Kortom: een verblijf met de camper op het Hi Country RV Park biedt een oase van optimaal comfort tijdens een camper roadtrip door de ongerepte Yukon!