De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hi Country RV Park

Yukon - Canada

Het Hi Country RV Park is gelegen ten zuiden van de plaats Whitehorse (ongeveer kwartier rijden) en uitstekend bereikbaar via de beroemde Alaska Highway. Het centrum van Whitehorse is vanaf deze camping te vinden binnen een korte afstand van slechts 5 kilometer. Hiermee is het Hi Country RV Park dan ook een perfecte uitvalsbasis voor camperreizigers die na het ophalen van hun camper in Whitehorse nog niet direct de uitgestrekte en ongerepte wildernis van de Yukon willen gaan verkennen. Daarnaast is deze camping de perfecte overnachtingslocatie voor camperreizigers die Whitehorse halverwege hun reis bezoeken of voor reizigers die hun camperreis juist eindigen in deze voormalige goudzoekerstad. 

De volgende camperplaatsen zijn aanwezig:

  • Full Hook-up camperplaatsen
  • Camperplaatsen met water en elektra

Door drukte in het hoogseizoen kan het voorkomen dat een Full Hook-up plaats niet meer beschikbaar is. Wij zullen dan één van de andere plaatsen voor je boeken. Mocht je een camperplaats zonder aansluitingen toegewezen krijgen, geen nood, je kunt ongeveer twee dagen gebruik blijven maken van de faciliteiten in de camper zonder aansluitingen

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

  • Dumpstation
  • Sanitairgebouw met toiletten en douches
  • Kampvuurring bij de camperplaats
  • Picknicktafel bij de camperplaats

Je kunt gebruik maken van een voucher die je toegang geeft voor 30 minuten gratis WiFi. Tevens is er tegen betaling de mogelijkheid om je camper helemaal schoon te maken. Heb je zin in een kopje koffie? Op de camping bevindt zich het Happy Camper Café, hier kan je terecht voor heerlijke koffie en lekkernijen. Ook is er een klein winkeltje waar je terecht kan voor lokaal eten en drinken en voor leuke souvenirs.

Deze camping is geopend van 10 mei t/m 20 september.

Reizen met deze accommodatie