De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Kenai Fjords Wilderness Lodge

Alaska - Amerika

Tijdens je verblijf in de Kenai Fjords Wilderness Lodge maakt u kennis met één van de mooiste fjorden van Alaska. Ervaar het wonderlijke schouwspel van gletsjers, ijsbergen en fjorden van Kenai Fjords tijdens 1 uur durende cruise en overnacht in een rustieke lodge op Fox Island. Hier kan je prachtige wandelingen maken of per kajak erop uit trekken. De Kenai Fjords Wilderness Lodge ligt op Fox Island en een afgelegen baai en te bereiken per boot vanaf Seward. Deze overtocht neemt ongeveer een uurtje in beslag.  De lodge en cabins liggen op Fox Island. Het hoofdgebouw en de cabins liggen van elkaar vandaag en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Elke kamer is sfeervol ingericht en beschikt over een queenbed en een sofabed geschikt voor maximaal 1 persoon. De lodge telt slechts 8 kamers en is daarmee kleinschalig en intiem. Tijdens uw verblijf zijn de heerlijke maaltijden naar de aard van de dag inbegrepen. Tijdens je verblijf op Fox Island is het volop tijd om te genieten van deze geïsoleerde ligging. Je kunt wandelingen maken op de stranden of zelf te voet een van de vele hiking trails bewandelen. Let op: de meeste cabins beschikken niet over stroom. Daarom is het verstandig een externe accu (power bank) mee te nemen voor het opladen van uw telefoon en/of camera. Wij kunnen op basis van een medische essentie de lodge verzoeken om een cabin met stroomaansluiting te reserveren. 

Dag 1: Seward – Kenai Fjords Wilderness Lodge
Je vaart per klein bootje in ongeveer een uur van Seward naar Fox Island. De boot vertrekt rond 12:00 vanuit Seward. Aangekomen in de lodge krijgt een uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden van de komende dagen. Ook krijgt je een overheerlijke lunch aangeboden en kan je kennis maken met de overige gasten van de lodge. In de middag kan je de omgeving verkennen. In de avond staat er een lekkere maaltijd klaar.

Dag 2: Kenai Fjords Wilderness Lodge
Een dag om even bij te komen op een geweldige locatie. Je kan zelf bepalen om deel te nemen aan activiteiten (let op tegen betaling) of om zelf wandelingen te maken in de omgeving. De maaltijden naar de aard van de dag zijn direct inbegrepen. Kenai Fjords is een ruig kustgebied gedomineerd door fjorden, rust en ongerepte stranden. Extra bijzonder zijn de hoeveelheid zeeottertjes, papegaaiduikers, orka’s, walvissen en bald eagles die in dit natuurgebied leven.  Optioneel kan je een zeekajak tocht via ons reserveren.

Dag 3: Kenai Fjords Wilderness Lodge
Vandaag reis je om circa 8:45 uur terug naar Seward. Wij hebben voor je de Kenai Fjords National Park Cruise geboekt. Dit is een extra lange boottocht terug naar de lodge zodat je een betere indruk krijgt van dit Nationale Park. Je zult onderweg zeedieren zien en misschien wel walvissen. Ook passeer ke prachtige kliffen en gletsjers. Vandaag krijgt je een ontbijt en lunch aangeboden als onderdeel van dit arrangement.  Om circa 14:00 of 17:30 uur komt je weer aan in Seward, afhankelijk van het seizoen.

Reizen met deze accommodatie