De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

OWL Rafting Overnight RV

Ontario - Canada

Tijdens een verblijf met de camper op een camperplaats van het OWL Rafting Resort beleef je de sensatie van de Ottawa River op een unieke manier. Bij aankomst kun je heerlijk acclimatiseren en relaxen langs de oevers van de Ottawa River en genieten van de faciliteiten op het resort van OWL Rafting. Neem vanaf het zandstrand een frisse duik in de rivier, of peddel over het water met een kano. In de avonduren geniet je bij een kampvuur en kun je gaan toeleven naar de volgende dag, waarop je de Ottawa River gaat verkennen tijdens een spannende rafting excursie!

Naast een avontuurlijke rafting excursie op de Ottawa River, zijn bij je verblijf met de camper op het OWL Rafting Resort ook het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd inbegrepen.

Goed om te weten:

Het inchecken voor je verblijf met de camper op het OWL Rafting Resort kan vanaf 17:00 uur. 

De camperplaatsen van het OWL Rafting Resort bieden een stabiele ondergrond voor de campers en beschikken daarnaast over een picknicktafel. Als gast van de camping mag je tevens gebruikmaken van alle faciliteiten in het hoofdgebouw van OWL Rafting, met onder andere een sauna, douches en wasbakken met warm water. De camperplaatsen bieden geen aansluitmogelijkheden, maar wel een heerlijk verkoelende schaduw door de omliggende bebossing en bovenal prachtige uitzichten op de Ottawa River! In de avonduren kun je met de andere gasten van OWL Rafting genieten bij een gezellig kampvuur.