De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

San Francisco RV Resort

California - Amerika

Deze camping is het gehele jaar geopend en ligt dichtbij San Francisco. De camping ligt namelijk op ongeveer 15 mijl van de wereldberoemde Golden Gate Bridge gelegen.
Doordat de camping gelegen is aan de Pacific Ocean. Het is leuk om in de avond vanuit je campingstoel de zonsondergang te bekijken. Doordat deze camping aan de kust ligt, kan het er vaak mistig zijn. Ook erg fijn: een supermarkt is dichtbij. Wel moet je er rekenig mee houden dat het ze op de camping veel camperplaatsen hebben gemaakt en je dus dicht op elkaar staat. Ook is er overal asfalt en zijn er weinig bomen. 

De camping biedt diverse faciliteiten zoals een zwembad, een hottub en voor de kinderen een kleine speeltuin. Gratis WiFi is alleen beschikbaar bij de receptie. Tegen betaling is het mogelijk om WiFi te hebben bij de campingplaats. 

De camperplaatsen zijn voorzien van full hook up (water, elektra en dumpstation). De meeste plaatsen bevinden zich niet direct aan de kust, maar liggen op het grote terrein verder van de zee af. 

Belangrijke informatie: 
- Check in vanaf 12.00 uur 
- Check out voor 11.00 uur 
- Huisdieren zijn toegestaan 

Reizen met deze accommodatie