Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Apollo RV nformatie

CAMPERS VAN APOLLO RV

Doets Reizen verhuurt de volgende Apollo campers in Amerika:

Handige pagina's over Apollo en camperreizen in Amerika

INBEGREPEN BIJ DE HUURPRIJS

 • Basisverzekering van Apollo.
 • Extra bestuurder.
 • Camperuitrusting.
 • 24-uurs Roadside Assistance in geval van pech.

HUURPRIJZEN VAN APOLLO

Apollo gebruikt een systeem met flexprijzen, waarbij het prijsniveau één keer per week door Apollo wordt bepaald aan de hand van vraag en aanbod. De dagprijs van de Apollo camper wordt vastgesteld aan de hand van diverse factoren, zoals het campertype, de ophaallocatie en de ophaaldatum. Bij Apollo geldt de flexprijs vanaf de ophaaldag voor een huurperiode t/m 7 huurdagen per flex. Apollo werkt met een systeem van flexprijzen. In dit geval kijkt de verhuurder naar de ophaaldatum, de ophaallocatie en het campertype om de huurprijs per huurdag te bepalen. Voor flexprijzen geldt een maximum huurperiode. Als je de camper langer huurt dan de maximum huurperiode voor een flexprijs, dan kijkt de verhuurder naar de flexprijs die geldt op de huurdag die volgt na het aflopen van een termijn en vervolgens wordt dan voor een nieuwe termijn een nieuwe flexprijs berekend. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een campervakantie met Apollo? Neem alvast een kijkje bij onze Online Camper Maatwerk Tool, en je hebt binnen een paar eenvoudige stappen een overzicht van alle mogelijkheden voor jouw camperreis.

MIJLENPAKKETTEN VAN APOLLO RV

Er zijn geen mijlen inbegrepen bij de huurprijs. Apollo biedt twee keuzemogelijkheden:

 • Mijlenpakket van 500 mijl tegen een vast tarief per pakket.
 • Ongelimiteerd mijlenpakket tegen een vast tarief per pakket.

Als je het geboekte mijlenpakket overschrijdt, dan betaal je ter plaatse US$ 0,45 plus lokale belasting per extra gereden mijl. Niet gereden mijlen worden niet gerestitueerd.

UITRUSTINGEN VAN APOLLO RV

Alle voertuigen van Apollo zijn standaard uitgerust met campinggidsen die het zoeken naar campings ter plaatse gemakkelijker maken. Ook vind je in de camper een EHBO box. Mocht deze EHBO box tijdens het inleveren van de camper geopend zijn, dan berekent Apollo hier US$ 50,- voor en mag je de
EHBO box zelf houden. Bovendien krijg je als gast bij het in ontvangst nemen van de camper van Apollo een uitgebreide uitleg over het gebruik van zowel de binnen- als de buitenkant van de camper, plus handige rijtips.

PERSOONLIJKE UITRUSTINGEN VAN APOLLO RV

De persoonlijke uitrusting van Apollo kun je tegen betaling van een vast bedrag per persoon bijboeken en deze uitrusting bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • lakens;
 • deken;
 • kussen;
 • badhanddoek;
 • theedoek.
Ons advies: neem van huis uit wat extra handdoeken, vaatdoeken en washandjes mee.

PREPERATION FEE VAN APOLLO RV

Middels de vehicle preparation fee van Apollo wordt de camper zowel van binnen als buiten spic en span aan jou opgeleverd. De preparation fee omvat een verplichte kostenpost, bestaande uit een vast bedrag per camper. Bij de preparation fee van Apollo zijn de volgende diensten en onderdelen inbegrepen:

 • het schoonmaken van de camper voorafgaand aan jouw reis;
 • de technische inspectie van de camper voorafgaand aan jouw reis;
 • eerste volle tank propaan;
 • eerste set toiletchemicaliën;
 • één rol toilet papier. 

Ook de camperuitrusting is bij Apollo inbegrepen bij de preparation fee. De volgende onderdelen maken deel uit van de Apollo camperuitrusting: potten, pannen, serviesgoed, bestek, keukengerei, bezem, stoffer en blik, brandblusser, waterslag en een vuilnisbak. 

Advies van Doets Reizen: neem van huis uit wat extra handdoeken, vaatdoeken en washandjes mee.

GENERATOR VAN APOLLO RV

Alle campertypes van Apollo beschikken over een generator. Hiermee kun je stroom opwekken op camperplaatsen waar geen aansluitingen op elektriciteit zijn. De kosten voor het generatorgebruik bedragen US$ 4,- per uur (+ tax) of US$ 8,- per huurdag (+tax) voor ongelimiteerd gebruik. Deze kosten dien je ter plaatse te voldoen bij het inleveren van de camper. De kosten worden bepaald door middel van een geïnstalleerde meter in de camper.

TRANSFERS VAN APOLLOR RV

Apollo verzorgt geen transfer van en naar de verschillende verhuurstations. Je dient op eigen gelegenheid naar en van het Apollo verhuurstation te reizen. Houd rekening met de kosten die hieraan verbonden zijn en die voor jouw eigen rekening komen. Tip: als je de camper ophaalt en/of inlevert bij het verhuurstation in de buurt van New York City (in het plaatsje South Amboy), dan adviseren wij om gebruik te maken van de trein. New Jersey Transit verzorgt namelijk een rechtstreekse treinverbinding tussen New York Penn Station of Newark Liberty International Airport en South Amboy. Een taxiritje van South Amboy Station naar het verhuurstation van Apollo duurt slechts 5 minuten. Ideaal!

DROP OFF KOSTEN VAN APOLLO RV

Als je de camper van Apollo inlevert bij een ander verhuurstation dan waar je de camper ophaalt, dan betaal je bij boeking verplichte drop off kosten. De drop off kosten voor one way camperhuur met Apollo zijn afhankelijk van het reistraject dat je met de camper gaat afleggen. Een one way camperreis met de
camper van Apollo is alleen mogelijk als je de camper huurt voor een periode van minimaal 7 huurdagen.

Tip: kies een retourtraject, dat scheelt je kosten en vergroot de kans op een beschikbare camper. 

TAX EN LOKALE TOESLAGEN VAN APOLLO RV

Apollo berekent een belastingpercentage van 11,5% over alle boekbare diensten. Over kosten voor Apollo diensten die je ter plaatse dient te betalen wordt ook nog 11,5% tax geheven. In alle Apollo gerelateerde kosten die je bij boeking betaalt is de lokale belasting reeds inbegrepen. Let op: als je de camper ophaalt bij het verhuurstation in Denver, dan betaal je bij boeking verplicht een huurtoeslag per camper (dit is exclusief tax) voor de Colorado Road Safety Fee. Deze toeslag betaal je voor een periode van maximaal 45 huurdagen. Let op: als je de camper ophaalt bij het verhuurstation in New York City, dan betaal je bij boeking verplicht een huurtoeslag per camper (dit is exclusief tax) voor de New Jersey Security Fee. Deze toeslag betaal je voor maximaal 28 huurdagen.

DE BORGSOM VAN APOLLO RV

Apollo verlangt een borgsom van US$ 1000,-. Deze borgsom dient de hoofdbestuurder van de camper te garanderen middels een creditcard. Het is niet mogelijk om de borgsom op een andere wijze dan met een creditcard te garanderen. Houd er rekening mee dat het bedrag voor de borgsom op de creditcard van de hoofdbestuurder wordt afgeschreven en pas na inlevering van de camper terug wordt gestort op de creditcard (indien de camper volgetankt, schadevrij, schoon en op tijd wordt ingeleverd uiteraard). Je kunt dit bedrag dus niet gebruiken tijdens jouw reis. Het kan daarom verstandig zijn om de bestedingslimiet van de creditcard tijdelijk te verhogen of om een tweede creditcard mee te nemen. Houd er ook rekening mee dat het terugstorten van de borgsom op de creditcard door de verhuurder enige tijd in beslag kan nemen en dat er koersverschillen in jouw voor- of nadeel kunnen optreden.

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN BIJ APOLLO RV

Apollo biedt de volgende extra artikelen aan voor huur:

 • Campingstoelen US$ 10,- per stuk
 • Campingtafel US$ 15,- per stuk
 • Kinderstoeltje/babyzitje * US$ 35,- per stuk:
  Kinderen van alle leeftijden zijn toegestaan bij Apollo. Apollo voert een strikt beleid met betrekking tot de mogelijkheden voor het plaatsen van de baby/kinderstoeltjes die zij verhuren. Let op: in de US Tourer en in de Elite Traveller van Apollo kunnen geen baby- en/of kinderzitjes worden geplaatst, maar in de overige campertypes is wel ruimte voor 1 babystoeltje en 1 verhoogd kinderzitje of 2 verhoogde kinderzitjes. De tafel in het dinette-gedeelte van de camper dient omlaag gezet te worden om de baby-/kinderstoeltjes te kunnen installeren. Het is hierdoor voor andere personen op dat moment niet mogelijk om te zitten in het dinettegedeelte.
 • Toll Guard (elektronische tolbetalingen) **: US$ 6,- per huurdag (te betalen t/m max. 10 huurdagen)
  Dit is een overkoepelend systeem van elektronische tolbetalingen in Amerika, waarmee camperreizigers bij tolpunten op veel plekken in Amerika gebruik kunnen maken van de rijstroken voor een snelle en elektronische tolbetaling. Toll Guard gebruikers hoeven bij de aangesloten tolpunten niet te stoppen bij de tolhuisjes om de tol met cashgeld te betalen. Zodoende bespaart men heel veel tijd en oponthoud tijdens het reizen over tolwegen. De locaties en tolwegen waar je gebruik kunt maken vind je hier. Let op: betaling van de Toll Guard maakt het alleen mogelijk om gebruik te maken van de elektronische tolrijstroken, de tolkosten zijn niet inbegrepen bij dit bedrag. De tolkosten worden afgeschreven van de creditcard van de hoofdbestuurder van de camper.
 • TravelTab Navigator+: US$ 10,- per huurdag (te betalen t/m max. 10 huurdagen)
 • TravelTab Navicator+ met onbeperkt WiFi: US$ 15,- per huurdag (WiFi data voor max. 2 devices)

Uitleg van het navigatiesysteem (TravelTab Navigator+) 

Met de TravelTab Navigator+ van Apollo vind je altijd de juiste weg tijdens jouw camperreis. De Navigator+ omvat een compacte tablet, waarmee je in een offline modus de beschikking hebt over een modern en eenvoudig te gebruiken navigatiesysteem. Naast het handige navigatiesysteem, beschikt de Navigator+ ook over diverse andere applicaties, waaronder:

 • Travel Assistance: deze app verbindt jou rechtstreeks met de Apollo Roadside Assistance en Customer Service hotlines indien je tijdens je reis tegen (technische) issues aanloopt.
 • Weer en temperatuur app: met deze handige app beschik je eenvoudig en snel over alle handige informatie betreffende het weer en de temperaturen in de bestemmingen die je aan wilt doen tijdens je camperreis.
 • Language Translator: vind gemakkelijk de juiste woorden met deze handige vertaal-app.
 • WiFi Hotspot (alleen te gebruiken na activering en na betaling ter plaatse): maak van de TravelTab Navigator+ een WiFi hotspot, zodat je kunt internetten op 2 apparaten tijden je camperreis.

Indien je gebruik wilt maken van de Apollo nice to have artikelen, dan dien je dat direct bij boeking door te geven. Wij zullen de artikelen dan voor jou aanvragen bij Apollo. De beschikbaarheid van de artikelen blijft echter onder voorbehoud en de kosten + tax betaal je pas ter plaatse tijdens het ophalen van de camper. Prijzen kunnen zonder kennisgeving vooraf gewijzigd worden. 

HET OPHALEN VAN DE APOLLO CAMPER

Om de ophaalprocedure vlekkeloos te laten verlopen en om zonder zorgen te kunnen beginnen aan jouw camperreis dien je voorafgaand aan je reis alvast online in te checken bij Apollo. Het is bij Apollo niet nodig om voorafgaand aan je camperreis te bellen met het verhuurstation. Het ophalen van de camper dient te geschieden tussen 12:00 uur en 16:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag dient de camper tussen 11:00 uur en 13:00 uur opgehaald te worden. Let op: in de periode vanaf 12 juni 2021 t/m 11 september 2021 dient de camper van maandag t/m zaterdag opgehaald te worden tussen 12:00 uur en 16:00 uur.

HET INLEVEREN VAN DE APOLLO CAMPER

Het terugbrengen van de camper dient te geschieden tussen 9:00 uur en uiterlijk 11:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag dient de camper ingeleverd te worden tussen 08:00 uur en uiterlijk 10:00 uur. Let op: in de periode vanaf 12 juni 2021 t/m 11 september 2021 dient de camper van maandag t/m zaterdag ingeleverd te worden tussen 09:00 uur en uiterlijk 11:00 uur. Als je de camper zonder nadrukkelijke toestemming van Apollo later inlevert dan de hierboven vermelde uiterlijke inlevertijden, dan zal de camperverhuurder ter plaatse extra kosten in rekening brengen.

OVERIGE VOORWAARDEN INLEVEREN CAMPER

Apollo verwacht dat je de camper in dezelfde conditie inlevert als waarin je de camper hebt ontvangen. Dat wil zeggen: de camper is volgetankt, reservoirs dienen geleegd te zijn, de binnenzijde dient schoon te zijn en uiteraard dient de camper zonder (extra) schade aan binnen- en buitenzijde ingeleverd te worden. Indien je niet aan bovenstaande normen voldoet zal Apollo je extra kosten in rekening brengen. Heb je geen zin om te poetsen en wil je het maximale halen uit je campervakantie? Boek dan de Apollo Drop & Go service! Als je deze handige service hebt geboekt en hebt betaald, dan dien je op de dag dat je de camper bij Apollo inlevert zelf alleen de afvalwatertanks van de camper te legen en zelf de schone vaat in de keukenkastjes terug te zetten. In het kader van de Drop & Go service doet Apollo vervolgens de rest, wat het volgende inhoudt:

 • het schoonmaken van de keuken en keukenapparatuur in de camper;
 • het legen en schoonmaken van de koelkast in de camper;
 • het schoonmaken van de (keuken)kastjes en zitgedeeltes in de camper;
 • het schoonmaken van de badkamer in de camper;
 • het schoonmaken van de bestuurderscabine van de camper;
 • het verwijderen van de laatste afvalzak die je de laatste dag nog hebt opgespaard in de afvalemmer van de camper.

Als je gebruik wilt maken van de Apollo Drop & Go service, dan dien je dit voorafgaand aan de camperreis vast te laten leggen. De kosten voor deze service omvatten een vast bedrag per camper.

VERHUURSTATIONS, WELKE DAGEN GEOPEND OF GESLOTEN?

Apollo is geopend van maandag t/m zaterdag. Op zondagen en officiële feestdagen zijn de verhuurstations gesloten. Op de volgende officiële feestdagen zijn de Apollo verhuurstations gesloten:

 • maandag 31 mei 2021
 • zondag 4 juli 2021
 • maandag 6 september 2021
 • donderdag 25 november 2021
 • zaterdag 25 december 2021
 • zaterdag 1 januari 2022

OPENINGSTIJDEN VAN DE VERHUURSTATIONS APOLLO RV

Normaliter zijn de Apollo verhuurstations van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur t/m 16:30 uur. Op zaterdag zijn de verhuurstations geopend van 08:00 uur t/m 13:00 uur. In de periode vanaf 12 juni 2021 t/m 11 september 2021 zijn de Apollo verhuurstations van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 uur t/m 16:30 uur. 

MINIMUM EN MAXIMAAL AANTAL HUURDAGEN

De minimum huurperiode is 5 dagen. In het hoogseizoen van 11 juli t/m 22 augustus 2021 is de minimum huurperiode 7 dagen. Tijdens Burning Man Festival in de periode van 25 augustus t/m 2 september 2021 is de minimum huurperiode 10 dagen voor iedereen die de camper ophaalt in San Francisco.

EXTRA BESTUURDERS EN MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor het mogen huren en besturen van een Apollo camper is 21 jaar. Meerdere chauffeurs zijn toegestaan. Twee chauffeurs zijn al inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt de namen van de chauffeurs opgeven tijdens het in ontvangst nemen van de camper bij het verhuurstation van Apollo.

RIJBEWIJS EN CREDITCARD

Apollo adviseert alle bestuurders om een geldig internationaal rijbewijs bij zich te hebben. Ook dienen alle bestuurders het originele rijbewijs te laten zien tijdens het ophalen van de camper. De chauffeur dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van het rijbewijs en dit document moet geldig zijn gedurende de gehele huurperiode. Belangrijk: de hoofdbestuurder van de camper dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard welke hij of zij ter plaatse kan laten zien aan de camperverhuurder en welke op zijn of haar naam staat. Zorg er voor dat de bestedingslimiet op de creditcard voldoende is om de borgsom voor de camper te dekken. Let op: prepaid creditcards zijn hierbij geen geldig betaalmiddel!

ROOKBELEID VAN DE CAMPERVERHUURDER

Het is verboden te roken in de campers van Apollo. Wanneer er bij het inleveren toch blijkt dat er gerookt is in de camper, kan Apollo hier een boete van US$ 500,- voor geven.

HUISDIERENBELEID VAN DE CAMPERVERHUURDER

Maximaal twee huisdieren zijn tegen een betaling van US$ 300,- toegestaan in de campers van Apollo. Blindengeleidehonden mogen gratis meegenomen worden in de camper (na toestemming van Apollo en je moet in het bezit zijn van een certificaat). Het is wel belangrijk dat je bij het boeken laat weten dat er een huisdier meegenomen zal worden. Mocht je huisdier schade of vuil aan de camper hebben verricht, kan Apollo hier schoonmaakkosten voor rekenen. 

WAAR MAG JE NIET RIJDEN MET DE CAMPER?

Je mag in verband met wegencondities of weersomstandigheden niet in de volgende gebieden en op de volgende wegen rijden:

 • Onverharde wegen en niet publieke wegen
 • In de periode van 15 september t/m 15 mei: Death Valley en andere woestijngebieden vanwege extreem hoge temperaturen. Overige periodes: betreden op eigen risico!
 • In de periode van 15 september t/m 15 mei: Dempster Highway in Yukon
 • Mexico
 • Alle wegen in Nunavut
 • De volgende wegen in Alaska: Denali Highway, Dalton Highway, Eagle (Hwy 5 north) vanaf de kruising van Hwy 9 (Top of the World hwy) en Hwy 5 west, McCarthy Road tussen Chitina en McCarthy, Northway Road naar Northway en Nabesna Road naar Nabesna.
 • Yukon: North Canol Highway.
 • Quebec, Newfoundland en Labrador: Hwy 500 van Goose Bay naar Labrador City, Hwy 389 van Labrador City naar Baie Comeau, Hwy 510 van Red Bay naar Happy Valley-Goose Bay, Hwy 167 het noorden van La Doré Norghway Road naar Northway, Hwy 109 en Baie James Road in Quebec.
 • Manhattan
 • Burning Man Festival. Houd rekening met de verplichte “Burning Man Surcharge” die je betaalt als je met de camper van Apollo naar het Burning Man Festival reist. Deze toeslag betaal je reeds bij boeking en zijn van toepassing tussen 1 en 24 augustus. Kom je vanuit San Francisco en huur je de camper tussen 25 augustus en 2 september 2021, dan is het verplicht om de camper minimaal 10 nachten te huren. 

Wanneer je er toch voor kiest om op deze wegen te gaan rijden, kan Apollo je een boete geven van US$ 1500,-. 

WAAR MAG JE WEL RIJDEN MET DE CAMPER?

 • Alle staten in de USA (met uitzondering van de voorgenoemde gebieden en wegen).
 • Alle provincies van Canada (met uitzondering van de voorgenoemde gebieden en wegen).

AFWIJKENDE ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSVOORWAARDEN APOLLO RV

De annulerings- en wijzigingsvoorwaarden van Apollo zijn afwijkend van de ANVR voorwaarden en luiden als volgt:

 • Wijziging na opdracht tot boeken: per wijziging € 50,-. Onder wijziging wordt verstaan; verandering van de naam van de bestuurder, ophaaldatum, inleverdatum, ophaalplaats, inleverplaats en wijzigen van voertuigtype. Indien je binnen 14 dagen voor het in ontvangst nemen van de camper jouw huurperiode wilt wijzigen of als je jouw geboekte camper wilt omruilen voor een kleiner campertype, dan zal dat niet in compensatie resulteren, evenals het later ophalen of vroeger inleveren van de camper. LET OP: verandering van de naam van de bestuurder, ophaaldatum, inleverdatum, plaats van ophalen of inleveren, annuleren en direct daarop opnieuw reserveren of wijzigen van voertuigtype hebben gevolgen voor het flextarief van jouw camperhuur. Bij ontvangst van een wijzigingsverzoek kijkt Apollo naar jouw oorspronkelijk geboekte flextarief en naar het flextarief dat geldt op het moment van wijzigen. Het hoogste flextarief van beide is van toepassing op jouw reis.
 • Annuleren tot 90 dagen voor vertrek: 15% van alle vooraf geboekte Apollo diensten.
 • Annuleren vanaf 90 dagen tot de 59ste dag voor vertrek: 15% van alle vooraf geboekte Apollo diensten (minimum van €100,-). 
 • Annuleren vanaf 59 dagen tot de 42e dag voor vertrek: 20% van alle vooraf geboekte Apollo diensten (minimum van €250,-), plus drop off kosten in geval van one way verhuur. 
 • Annuleren vanaf 42 dagen t/m de 30e dag voor vertrek: 35% van alle vooraf geboekte Apollo diensten (minimum van €250,-), plus drop off kosten in geval van one way verhuur.
 • Annuleren vanaf 29 dagen t/m de 15e dag voor vertrek: 50% van alle vooraf geboekte Apollo diensten (minimum van €250,-), plus drop off kosten in geval van one way verhuur. 
 • Annuleren vanaf 14 dagen voor vertrek tot en met het moment van ophalen van de camper of bij no-show: 100% van alle vooraf geboekte Apollo diensten, plus drop off kosten in geval van one way verhuur.  

REIZEN MET DE CAMPER TIJDENS VORSTPERIODES

Als je in het voor- of najaar (oktober t/m april) met de camper door Amerika of Canada reist, dan is het mogelijk dat je te maken krijgt met sneeuw en vorst, zeker in de hoger gelegen gebieden. Als je de camper ophaalt tijdens een vorstperiode, dan heeft Apollo alle campers winterklaar gemaakt. Dit proces wordt ook wel “winterizen” genoemd, wat inhoudt dat de camperverhuurder het gehele watersysteem van de camper heeft gedraineerd en heeft doorgespoeld met een speciale antivriesvloeistof voor campers. Dit heeft Apollo gedaan om vorstschade aan het watersysteem van de campers te voorkomen. Als de camper winterklaar is gemaakt, dan kun je het watersysteem van de camper niet gebruiken zolang je met het voertuig reist in temperaturen onder het vriespunt. Als je jezelf bevindt in temperaturen boven het vriespunt, dan kun je de camper laten “de-winterizen” om het watersysteem te kunnen gebruiken. Let op: je bent tijdens je huur verplicht om de camper winterklaar te maken zodra je te maken krijgt met vorstperiodes. De kosten voor het winterklaar maken en voor het “de-winterizen” zijn voor eigen rekening. Het is ook verplicht dat de camper weer winterklaar ingeleverd wordt als je de camper ook winterklaar in ontvangst hebt genomen. Apollo berekent US$ 150,- per camper als je de camper niet winterklaar inlevert tijdens vorstperiodes in de eindbestemming. Daarnaast is het mogelijk dat een aantal campings/wegen tijdens de winterperiode al of nog gesloten zijn.

HET CAMPERTYPE DAT JE TER PLAATSE ONTVANGT

Apollo en Doets Reizen doen hun uiterste best om het door jou geboekte campertype voor jou te bevestigen en veilig te stellen. Hoewel de kans zeer klein is, kan het gebeuren dat je ter plaatse vanwege onvoorziene omstandigheden een ander campertype ontvangt dan het campertype dat je hebt geboekt. Je zult niet nabelast of vergoed worden indien je ter plaatse door onvoorziene omstandigheden een ander campertype ontvangt. Ook het eerder afbreken van de reis zal niet vergoed worden. Eventuele meerkosten voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen en/of ferryovertochten worden niet vergoed.

Bekijk hier alle voorwaarden van Apollo RV en Doets Reizen.