Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

The Rockies vanuit Denver

13 Beoordelingen
 • 23 dagen

Dit is een klassieker, door en vanuit het hart van Amerika: de Rocky Mountains. Dit majestueuze gebergte vormt de grens tussen oost en west. Liggend aan de voet van de Rockies, vormt Denver het uitgangspunt van de reis. Vanuit deze plaats verken je in een 23-daagse autoreis Colorado, Wyoming, South Dakota, Utah en Arizona. Je bezoekt de mooiste en oudste nationale parken, waaronder: Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Mesa Verde National Parken Black Canyon of the Gunnisson National Park. Tijdens deze reis maak je kennis met het authentieke Amerika en proef je de echte westernsfeer. Welcome to the Wild West!

Autorondreis door de Rocky Mountains van Amerika

Een aaneenschakeling van iconische Nationale Parken! Deze individuele autorondreis bezoekt alle highlights van de Rocky Mountains in de Verenigde Staten. De landschappen zijn afwisselend zodat je keer op keer verrast zult zijn. Je verblijft in sfeervolle accommodaties op slimme locaties zodat je optimaal geniet en je reisdagen efficiënt kunt indelen. Maak de reis compleet door unieke excursies te te voegen in het offerte-traject op onze website. 

Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals Yellowstone, Mount Rushmore, Monument Valley en meer...

Deze klassieker neemt je mee naar alle hoogtepunten door het hart van Amerika: de Rocky Mountains. Je begint deze reis in Denver, een compacte, sfeervolle stad die je zeker zal verrassen. Vervolgens rijd je richting de Rocky Mountains via het plaatsje Nederland. De uitzichten in het park zijn verbluffend! Via Cheyenne rijd je door richting de Black Hills van South-Dakota. Hier vind je tal van hoogtepunten waaronder Mount Rushmore en het prachtige Badlands National Park. Je verlaat South-Dakota en gaat op weg naar Wyoming. In Wyoming bezoek je cowboyplaatsje Cody, en de twee nationale parken, Yellowstone en Grand Teton. Yellowstone National Park is één van de hoogtepunten van de reis! In Utah bezoek je ook tal van hoogtepunten. Onder andere Arches National Park en Canyonlands National Park komen aan bod in Utah. Ook Monument Valley zul je bezoeken en deze plek zal je zeker bekend voorkomen uit de vele reclames en films waar het in voorkomt. Na Utah, vervolg je de reis richting de laatste staat van de reis Colorado. Hier bezoek je Mesa Verde National Park en de Black Canyon of the Gunnissson. Je eindigt deze fantastische reis in Denver, waarna je heerlijk uitgerust terugvliegt naar Nederland. Deze reis is heel veelzijdig en brengt je vele hoogtepunten. Let's meet the Wild West!  

3.494,-
Vanafprijs p.p. i
 • Yellowstone, Mount Rushmore & Monument Valley
 • Verblijf op een glamping
 • Inclusief excursie Mesa Verde
Bereken jouw prijs

Dag tot dag

Totaal ± 4331 km
Dag 1

Heenreis naar Denver

Vandaag start je reis! Je vliegt naar Denver, in Colorado. Direct na het passeren van de douane kun je de auto ophalen bij het verhuurstation. De auto heb je gedurende 21 dagen tot je beschikking. Vervolgens rijd je naar het hotel in de omgeving van het vliegveld, waar je een nacht verblijft.

 • Overnachting:Denver
Dag 2

Eerste kennismaking met de Rocky Mountains

± 90 km

In de loop van de ochtend verlaat je Denver en maak je kennis met de Rocky Mountains: de bergketen die van noord naar zuid dwars door de USA loopt. Het is erg leuk om een kleine omweg te nemen en naar het plaatsje Nederland te rijden. Deze plaats bestaat echt, het is een klein dorpje waar circa 2.500 mensen wonen. Je rijdt vervolgens door naar Estes Park, dat de perfecte uitvalsbasis is om Rocky Mountain National Park te ontdekken.

 • Overnachting:Rocky Mountain National Park
Dag 3

Van Estes Park via de Trail Ridge Road naar Cheyenne

± 180 km

De eindbestemming van vandaag is Cheyenne. Aangezien deze stad op relatief korte afstand van het Estes Park ligt (twee uur), heb je in de ochtend nog ruim de tijd om Rocky Mountain National Park te verkennen. Rijd via de Trail Ridge Road. Deze weg loopt dwars door het park en biedt prachtige uitzichten. Ontdek schitterende meren en scherpe bergpieken!

 • Overnachting:Cheyenne
Dag 4

De Black Hills van Amerika

± 580 km

Vandaag staat een langere rit op het programma, richting de Black Hills van South Dakota. De rit hiernaartoe is allesbehalve saai. Je rijdt door prachtige weidse prairielandschappen, waarbij je mijlenver kunt kijken. Aan het einde van de middag kun je in Black Hills alvast de omgeving verkennen. Je verblijft drie nachten in Deadwood.

 • Overnachting:Keystone
Dag 5

Mount Rushmore en Crazy Horse Monument

± 75 km

Vanwege de route is het een aanrader om eerst naar het Crazy Horse Monument te gaan. Dit is een enorm monument in wording, bedoeld voor de Indianen van Noord-Amerika. Via de Needles Highway doorkruis je Custer State Park. Vervolgens kom je uit bij de Wildlife Loop. Volg deze loop door het park en neem de Iron Mountain Road naar Keystone. Vanaf deze weg heb je schitterend zicht op Mount Rushmore, waar de gezichten van president Washington, Jefferson, Lincoln en Roosevelt in de rotsen zijn uitgehouwen.

 • Overnachting:Keystone
Dag 6

Black Hills en Badlands National Park

Vandaag heb je nog een volle dag om de Black Hills te ontdekken. Wij raden je aan om in de ochtend de Spearfish Canyon Road te rijden. Deze prachtige route ligt in het noorden van de Black Hills, nabij Deadwood. Onderweg kom je veel watervallen tegen. In de middag rijd je richting Badlands National Park. Dit park, midden op de prairie, lijkt op een maanlandschap. Een uniek stukje natuur! Via het plaatsje Wall en de beroemde Wall Drug Store, waar je een kopje koffie koopt voor $0,05, rijd je terug richting Keystone.

 • Overnachting:Keystone
Dag 7

Bezoek Devils Tower en verblijf in een echte Western Ranch.

± 300 km

Vanuit Keystone rijd je naar Devils Tower. Deze enorme rotszuil van 386 meter torent boven het prachtige landschap uit. Voor de lokale indianenstammen is Devils Tower een beroemde heilige plaats. Rondom de Tower kun je prachtige wandelingen maken. Na deze korte stop rijd je door richting het plaatsje Ucross. Hier verblijf je een nacht op de unieke Ranch at Ucross, midden op de prairie. Een fantastische ervaring!

 • Overnachting:Ranch at Ucross
Dag 8

Bighorn Forest en cowboy vibes in Cody

± 285 km

's Ochtends geniet je van de rust en de prachtige omgeving van de Ranch at Ucross. Je kunt ervoor kiezen om een paardrijtocht te maken of om te relaxen aan het zwembad. In de loop van de ochtend vertrek je richting Cody. Onderweg rijd je door het Bighorn National Forest. Dit National Forest heeft prachtige rivieren, watervallen en uitzichten. In de namiddag kom je aan in de stad Cody, vernoemd naar de held van het Wilde Westen: Buffalo Bill Cody. Bezoek het Buffalo Bill Historical Center, waar maar liefst vier grote musea onder één dak te vinden zijn. Je verblijft een nacht in Cody.

 • Overnachting:Cody
Dag 9

Via de Beartooth Pass richting Yellowstone!

± 205 km

De rit van Cody naar Yellowstone is niet lang en loopt door een prachtig landschap van meren, bergen en weiden. Wij raden je echter aan om via de Beartooth Pass te rijden. Deze route duurt veel langer, maar is meer dan de moeite waard! De Beartooth Pass wordt niet voor niets een van Amerika's mooiste scenic byways genoemd. Je rijdt naar hoge hoogtes met scherpe bergpieken, meren, watervallen en adembenemende uitzichten. Via de noordoost-ingang rijd je door Lamar Valley richting Canyon Village. Hier verblijf je drie nachten in Yellowstone National Park op een slimme locatie in het hart van het park.

 • Overnachting:Yellowstone National Park
Dag 10

Yellowstone National park

± 75 km

Vandaag heb je de gelegenheid om alle vijf de countries te bezoeken: Geyser Country met de beroemde Old Faithful, Canyon Country met Grand Canyon of the Yellowstone, Mammoth Country met de Mammoth Hot Springs, Lake Country, bekend van Lake Yellowstone, en Roosevelt Country met de versteende bomen en kristalheldere riviertjes.

Dag 11

Yellowstone National Park

± 75 km

Ook vandaag heb je volop tijd dit majestueuze nationale park te bezoeken. Old Faithful is de bekendste geiser in Yellowstone NP. Deze geiser spuit iedere 94 minuten 40.000 tot 50.000 liter water de lucht in, tot ongeveer 45 meter hoog! Plotseling verdwijnt het weer en is er niets anders te zien dan een pruttelende modderplek, tot de volgende uitbarsting.

Dag 12

Achtertuin van Yellowstone: Grand Teton National Park

± 215 km

Je verlaat Yellowstone National Park en rijdt naar Grand Teton National Park. Dit gebied heeft een totaal ander landschap: alpine-achtig en lieflijk. Je kunt hier prachtige wandelingen maken bij Leigh en Jenny Lake. Je verblijft een nacht in Moran of Jackson, nabij Grand Teton National Park.

Dag 13

Verandering van landschap: Richting de Amerikaanse Staat Utah

± 498 km

Vandaag verlaat je de cowboystaat Wyoming en rijd je Utah in. Tegen het einde van de middag arriveer je in Park City, waar je één nacht zult verblijven. Park City is gelegen in de bergen en is in de winter een populaire wintersportplaats. In de zomer is het er heerlijk vertoeven en kan je diverse outdooractiviteiten ondernemen. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling of ga mountainbiken. Er zijn vaak gratis concerten in de buitenlucht en net buiten Park City vind je een grote outlet mall.

 • Overnachting:Park City
Dag 14

Nieuwe dimensies vanuit Moab bij Arches en Canyonlands National Park

± 390 km

Je verlaat de bergen en rijdt de woestijn in, richting Moab. Deze plaats is dé perfecte uitvalsbasis om Arches National Park, bekend van de natuurlijke bogen, en Canyonlands National Park te ontdekken. In beide parken kun je fantastische wandelingen maken. Ben je op zoek naar wat meer avontuur? Ga dan raften op de Colorado River. Je verblijft twee nachten in Moab in een zeer bijzondere accommodatie!

 • Overnachting:Moab
Dag 15

Arches en Canyonlands National Park

Vandaag heb je een volle dag om beide parken te ontdekken. Moab is de beste plek om de natuur in te gaan. Het landschap is ruig, kleurrijk en omringd met bergen en rotspartijen. Ook kinderen zullen zich hier niet vervelen. Excursiemogelijkheden zijn onder andere: raften, jetboats en jeeptours.

Dag 16

Moab - Monument Valley

± 270 km

Vandaag rijd je van Moab naar Monument Valley. Je vervolgt de reis dwars door het Indianengebied op weg naar Monument Valley. Je zult het gebied herkennen uit de vele westerns, die zich hier afspeelden. Tegen de avond kun je een sunset jeeptour bijboeken. Samen met Indianen bezichtig je in tweeënhalf uur de hoogtepunten van het park. Een aanrader! Je logeert een nacht in een unieke accommodatie bij Monument Valley, gerund door de o.

Dag 17

Monument Valley en Mesa Verde National Park

± 220 km

In de ochtend kun je nog genieten van de mooiste zonsopgang ooit. De lucht verandert steeds van kleur en met de grote mesa's als decor is het een waar spektakel. Monument Valley verlaat je en de eindbestemming van vandaag is Mesa Verda National Park. Tussen Mexican Hat en Bluff vindt je de Valley of the Gods Road, die je niet mag missen. Een mooie gravelroad door een ruig en ongerept gebied. Neem de tijd en geniet van de prachtige route die je vandaag rijdt. Einde van de middag kom je aan bij de lodge, waar je twee nachten zult verblijven.

 • Overnachting:Mesa Verde National Park
Dag 18

Mesa Verde National Park

Vandaag ga je het gebied van Mesa Verde National Park echt bezoeken. Doets Reizen heeft voor jou de 700 Years Tour geboekt, om samen met een gids de bijzondere rotswoningen te bezoeken, welke begint bij de oudste Pithouse dorpen uit het jaar 600 na Christus. Tijdens deze tour bezoek je ook Cliff Palace, de grootste rotswoning in Mesa Verde National Park; dit wordt beschouwd als één van de top 10 bestemmingen die je tenminste eens in je leven gezien moet hebben. Boek de tour in de ochtend, dan heb je de middag nog tijd een mooie wandeling te maken.

 • Overnachting:Mesa Verde National Park
Dag 19

Mesa Verde National Park - Gunnison

± 355 km

Vandaag rijd je van Mesa Verde National Park naar Gunnison. Onderweg passeer je de San Juan Mountains en rijd je langs het Gunnison National Forrest. Hier bezoek je de indrukwekkende Black Canyon of the Gunnison. Deze bijzondere zwarte canyon, omringd door groene bebossing, zal je verrassen! Je verblijft een nacht in Gunnison.

 • Overnachting:Gunnison
Dag 20

Gunnison - Denver

± 333 km

In de ochtend verlaat je Gunnison en rijd je naar Denver voor de laatste dagen. Je kunt er voor kiezen om de snelste route te nemen, maar als je de tijd hebt rijdt dan via Colorado Springs. Je zult nog meer van de prachtige staat Colorado zien en maak ook tijd vrij om eens een korte wandeling te maken of een leuk plaatsje te bezoeken. "s middags arriveer je in Denver waar je twee nachten verblijft.

 • Overnachting:Denver
Dag 21

Denver

± 50 km

Denver heeft het allemaal! Je krijgt het gevoel dat je in een Metropool bent als je door het gezellige downtown wandelt. Wanneer je geniet van een lunch in Denver City Park voelt het haast dorps aan. Heb je zin om nog even te shoppen voordat je naar huis vertrekt? Dan is 16th Street Mall de perfecte plek. Voor een culturele besteding van de dag bezoek je Denver Art Museum of Union Station.

 • Overnachting:Denver
Dag 22

Terugreis vanuit Denver

± 135 km

Afhankelijk van de vluchttijd, lever je de auto 's ochtends of 's middags weer in bij de inleverlocatie. Vervolgens check je in voor de terugvlucht.

Dag 23

Thuiskomst

Vandaag kom je aan in Nederland, Belgie of Duitsland (afhankelijk van jouw keuze in het offerte-traject). Hier eindigt de fantastische rondreis door de Rockies.

Einde reis

Excursies

Optionele excursies

Deze excursies kun je toevoegen aan deze reis bij een prijsberekening.

*Alle getoonde prijzen zijn de vanafprijs per persoon

Accommodaties

Onderstaand een overzicht van de accommodaties waar je in verblijft per accommodatieklasse. Je kunt direct online tijdens het berekenen van de prijs voor een bepaalde klasse en bijbehorende prijs kiezen.

The Curtis Denver - frontdesk

The Curtis - Doubletree Hilton

Het Curtis DoubleTree by Hilton hotel is met recht een uniek hotel te noemen. Het hotel ademt sfeer en is geheel ingericht in de 'pop' muziekstijl. Het hotel heeft daarbij ook nog eens een perfecte ligging in het centrum van Denver. Op slechts 2 blokken afstand vind u het gezellige 16th Street Mall waar restaurantjes, winkeltjes en veel entertainment te vinden is. 
In het hotel zijn diverse fitness mogelijkheden, in restaurant 'the Corner Office' kunt u genieten van ontbijt, lunch of diner en er is tevens een Martini bar in het hotel!  Wilt u uw auto parkeren? Ook dit is mogelijk tegen een tarief van $25,- per dag.
Het kamers beschikken over de standaard faciliteiten met daarbij gratis wifi, een koffiezetapparaat en een fohn in de badkamer. 

BW Plus Silver Saddle Inn - lobby

Best Western Plus Silver Saddle Inn

Op slechts 6 kilometer afstand van het Best Western Plus Silver Saddle Inn Hotel liggen de Rocky Mountains met zijn bloeiende valleien, adembenemende vergezichten en prachtige landschappen. Estes Park is zelf ook een leuke plaats met veel art galaries, winkels en Lake Estes. 
Het hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een buitenzwembad, een hottub en gratis parkeerplaatsen voor de auto. 
De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over 1 of 2 tweepersoonsbedden, een badkamer met bad en/of douche en alle standaard voorzieningen.

Lodge at Deadwood - pool

The Lodge at Deadwood

Je zal betoverd raken door de prachtige locatie van dit hotel met fraai uitzicht over de Black Hills en de weiden van West South Dakota. Het hotel ligt niet in downtown Deadwood. Met de auto is het circa 5 minuten rijden. Het hotel is zeer luxe en zeer smaakvol aangekleed. Er is een groot casino in het hotel, er zijn 2 eet gelegenheden. Er is een restaurant en een gezellige sportsbar. Voor de kinderen is er een mooi zwembad met vele speeltoestellen. In de gezellige lobby kan je gratis koffie en thee pakken. 
De mooie kamers zijn voorzien van alle gemakken, er zijn 1 of 2 tweepersoonsbedden, een kluisje, gratis wifi, koelkastje, televisie en een badkamer met bad en/of douche. 

Ranch at Ucross - exterior

The Ranch at Ucross

Deze historische Bed & Breakfast Ranch ligt op ongeveer 25 km van Sheridan, op het 'platte land' van Wyoming. Je waant je echt in de "middle of nowhere'! Een echt rustpunt. De kamers zijn in diverse stijlen ingericht. Het ontbijt en diner nuttig je in het restaurant, waarbij je de tafel deelt met andere gasten. De maaltijden (ontbijt en diner) zijn inbegrepen. De drankjes dien je ter plaatse zelf te betalen. Houd er rekening mee dat je voor 18.00 uur arriveert bij de ranch ivm het diner.
Verder is de ranch voorzien van tennisbanen, buitenzwembad en giftshop. Onze tip: maak een paardrijdtocht over de prairies (tegen betaling).

De Ranch at Ucross ligt in het piepkleine plaatsje Ucross (25 inwoners). Wanneer je Ucross in toetst in de navigatie zal deze niks vinden. Typ daarom als plaatsnaam Clearmont in samen met het adres. Op deze manier zul je op de juiste manier genavigeerd worden. 

Buffalo Bill Village - cabins

Buffalo Bill Village

De Buffalo Bill Cabin Village Cody is het oorspronkelijke Blair Hotel, in het centrum van Cody. Het is een historisch oriëntatiepunt en biedt accommodatie in eenvoudige zelfstandige cabins. De Buffalo Bill Cabin Village heeft een nostalgische uitstraling en biedt alle comfortabele voorzieningen van een hotel. In de cabins heb je de beschikking over wifi, er is een televisie en een badkamer met bad en/of douche. Onder de faciliteiten vallen het QT's restaurant waar je een heerlijk hapje kunt eten en een verwarmd buitenzwembad.

Canyon Lodge Yellowstone - aanzicht

Canyon Lodge and Cabins Yellowstone

Deze Lodge ligt middenin Yellowstone National Park en vanuit hier zal je dit prachtige park dus het beste ervaren. Omdat de wegen in Yellowstone National Park het cijfer 8 vormen, kan je vanuit de lodge diverse loops rijden. Een bezoek aan de Old Faithfull, in Geyser Country, mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de 'countries' Roosevelt, Mammoth Hot Springs, Lake Yellowstone mogen ook niet ontbreken. De stijl van de accommodatie is ook van 'verblijven in de natuur', met veel hout accenten. De kamers zijn basic ingericht met fohn, koffie-theezetapparaat, airco, en zijn NIET voorzien van televisie en radio. Wifi is aanwezig echter dien je hier voor te betalen. Verder beschikt de lodge over een restaurant (reserveren noodzakelijk), cafetaria met buffet geopend tot 21 uur (reserveren niet nodig) en is er een giftshop en general store.

Waldorf Astoria Park City -

Waldorf Astoria Park City

Park City

Ervaar de ultieme luxe in het Waldorf Astoria Hotel in Park City. Het hotel is gelegen in het skiresort Canyons. De Gondola brengt je ook tijdens de zomermaanden naar de top van de berg. In de wintermaanden is het hotel zeer populair bij wintersportliefhebbers. In de zomermaanden geniet je van de prachtige natuur en kan je vele outdooractiviteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld wandelen, mountainbiken of paardrijden.
Het prachtige hotel is uiteraard van alle gemakken voorzien, het zwembad beschikt over heerlijke ligbedden en cabanas. Er is een spa waar je een behandeling kan boeken en bij restaurant Powder kan je ontbijten, lunchen of dineren. Het hotel beschikt tevens over een 18-holes golfbaan. De kamers zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden en alle standaard voorzieningen. De Resort Fee, welke is meegenomen in de pakketprijs, geeft je leuke extra's: lokale telefoongesprekken, wifi en een lokale shuttlebus (vraag ter plaatse hoe laat en waar de shuttlebus naar toe rijdt, dit verschilt namelijk per seizoen). 

Under Canvas Moab - deluxe tent

Under Canvas Moab

Wat een fantastische ervaring zal je hebben door te overnachten in een luxe ingerichte tent, hierdoor maak je je reis door de USA echt onvergetelijk! Je wordt wakker in een omgeving van diepe canyons en uitstekende rotspartijen. Deze glamping vlakbij Moab gelegen heeft een coffee corner wat open is voor (simpel) ontbijt en lunch. Voor het diner kan je naar Moab gaan waar je de keuze hebt uit vele restaurants. In de omgeving kan je veel outdoor activiteiten ondernemen als mountainbiken, raften en paardrijden bijv.

Deluxe tent: 
Deze tent heeft een kingsize bed en beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.Een houtkachel zorgt ervoor dat het s'nachts lekker warm blijft. Op de veranda kun je genieten van de Sterren in de nacht.

Deluxe tent met Tipi:
Deze tent beschikt over bovenstaande faciliteiten en heeft een tipi tent direct naast de tent staan. Deze heeft 2 zeer eenvoudige eenpersoonsbedden (stretchers).

Suite :
Deze tent heeft slaapplaats voor 3 personen. Het heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet en een houtkachel om het s'nachts warm te houden. Deze tent heeft een kingsize bed een lounge area met een queen size sofa-bed. Deze suites hebben een afgelegen en meer beschutte locatie met de beste uitzichten.

Gouldings - view

Goulding's Trading Post & Lodge

Monument Valley

Het hotel ligt op circa 10 minuten rijden van Monument Valley, dit zorgt voor een geweldig uitzicht vanuit de lodge. Momument Valley is het decor van vele films geweest en met recht de omgeving is werkelijk schitterend. Het hotel is voorzien van een binnenzwembad voor een verkoelende duik en fitnessruimte. Bij het hotel is ook een restaurant. Daarnaast is er een klein museum bij het hotel waar je meer leert over de navajo's alsook over het ontstaan van de Gouldings Lodge. Elke dag draaien er verschillende navajo en cowboy films in de speciale filmzaal. 

Alle motelkamers zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden en alle standaard voorzieningen. De suites zijn nog extra voorzien van een klein terras en een keuken. Tevens hebben de suites een aparte slaapkamer waar 1 tweepersoonsbed staat, in de woonkamer staat het andere tweepersoonsbed. 

view far view lodge - doetsreizen

Far View Lodge

Mesa Verde National Park, gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten, is een plek waar de geschiedenis van de oude Pueblo-beschaving tot leven komt. Te midden van de indrukwekkende kliffen en canyons van dit UNESCO-werelderfgoed vind je een bijzonder toevluchtsoord: Far View Lodge. Deze schilderachtige accommodatie biedt bezoekers de perfecte gelegenheid om de wonderen van Mesa Verde te verkennen

Far View Lodge onderscheidt zich door zijn spectaculaire locatie. Verscholen tussen de weelderige bossen en met een adembenemend uitzicht op de omringende mesa's en canyons, is het alsof je deel uitmaakt van de natuurlijke pracht van het park. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel, en ze zijn ontworpen om de focus te leggen op de ongerepte omgeving. Vanaf je eigen balkon of terras kun je genieten van schitterende zonsondergangen en 's nachts de sterrenhemel bewonderen.

Wat Far View Lodge echt bijzonder maakt, is de nabijheid tot enkele van de meest iconische archeologische vindplaatsen in het park. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot oude Pueblo-kliffwoningen, zoals Cliff Palace en Balcony House, en de rijke geschiedenis van deze inheemse Amerikaanse cultuur ontdekken.

Kimpton Hotel Monaco Denver - double beds

Kimpton Hotel Monaco Denver

Het Kimpton Hotel Monaco Denver ligt in het centrum van de stad en kan beschreven worden als stijlvol, warm, gedurfd en uitnodigend. De lobby voelt als een knusse woonkamer en bij Panzano kun je terecht voor de authentieke Italiaanse keuken. Dagelijkse kun je de ochtend starten met gratis koffie en elke avond is er een social hour met wijn en bier. Daarnaast kun je gebruik maken van yogamatten, fietsen en het fitnesscentrum. De kamers beschikken over 1 king bed of 2 queen bedden, minibar, iPod dock en wifi.

Niet inbegrepen: Verplichte resort fee á $23,- excl. taks per kamer per nacht.

 

BW Plus Silver Saddle Inn - lobby

Best Western Plus Silver Saddle Inn

Op slechts 6 kilometer afstand van het Best Western Plus Silver Saddle Inn Hotel liggen de Rocky Mountains met zijn bloeiende valleien, adembenemende vergezichten en prachtige landschappen. Estes Park is zelf ook een leuke plaats met veel art galaries, winkels en Lake Estes. 
Het hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een buitenzwembad, een hottub en gratis parkeerplaatsen voor de auto. 
De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over 1 of 2 tweepersoonsbedden, een badkamer met bad en/of douche en alle standaard voorzieningen.

Lodge at Deadwood - pool

The Lodge at Deadwood

Je zal betoverd raken door de prachtige locatie van dit hotel met fraai uitzicht over de Black Hills en de weiden van West South Dakota. Het hotel ligt niet in downtown Deadwood. Met de auto is het circa 5 minuten rijden. Het hotel is zeer luxe en zeer smaakvol aangekleed. Er is een groot casino in het hotel, er zijn 2 eet gelegenheden. Er is een restaurant en een gezellige sportsbar. Voor de kinderen is er een mooi zwembad met vele speeltoestellen. In de gezellige lobby kan je gratis koffie en thee pakken. 
De mooie kamers zijn voorzien van alle gemakken, er zijn 1 of 2 tweepersoonsbedden, een kluisje, gratis wifi, koelkastje, televisie en een badkamer met bad en/of douche. 

Ranch at Ucross - exterior

The Ranch at Ucross

Deze historische Bed & Breakfast Ranch ligt op ongeveer 25 km van Sheridan, op het 'platte land' van Wyoming. Je waant je echt in de "middle of nowhere'! Een echt rustpunt. De kamers zijn in diverse stijlen ingericht. Het ontbijt en diner nuttig je in het restaurant, waarbij je de tafel deelt met andere gasten. De maaltijden (ontbijt en diner) zijn inbegrepen. De drankjes dien je ter plaatse zelf te betalen. Houd er rekening mee dat je voor 18.00 uur arriveert bij de ranch ivm het diner.
Verder is de ranch voorzien van tennisbanen, buitenzwembad en giftshop. Onze tip: maak een paardrijdtocht over de prairies (tegen betaling).

De Ranch at Ucross ligt in het piepkleine plaatsje Ucross (25 inwoners). Wanneer je Ucross in toetst in de navigatie zal deze niks vinden. Typ daarom als plaatsnaam Clearmont in samen met het adres. Op deze manier zul je op de juiste manier genavigeerd worden. 

Old Faithful Snow Lodge - Exterior 2

Old Faithful Snow Lodge

Een prachtige lodge in het zuiden van Yellowstone National Park. De perfecte uitvalsbasis voor verkenning van deze prachtige omgeving, met name voor het bezoek aan de Old Faithful Geyser. Bij het nabij gelegen visitor center kan je de verwachte tijden opvragen dat deze geyser zal "af gaan". De Old Faithful Snow Lodge is de laatst bijgebouwde accommodatie in het park en is voorzien van een full service restaurant (first come first serve), een diner en een general store/gift shop. 
De kamers zijn gezellig ingericht en beschikken over 1 of 2 tweepersoonsbedden, een koelkastje en een badkamer met bad en/of douche. 

Spring Creek Ranch - exterior 3

Spring Creek Ranch

Op een prachtige locatie ruim 1000 meter boven het plaatsje Jackson Hole ligt de Spring Creek Ranch. Vanwege de hoge ligging heb je vanaf de ranch panoramische uitzichten op de Grand Teton Mountains, prachtige bloemenweiden en blauwe luchten. ’s Avonds kan je hier genieten van de prachtige sterrenhemel. De ranch is gebouwd in een authentieke lodge style en is zeer geschikt voor families. Je kunt hier in de zomer maanden paardrijden, vissen, golfen, tennissen, wandelen, raften op de White Snake River of geniet van een echte rodeo show (niet dagelijks) in Jackson Hole! Grand Teton National Park ligt op steenworp afstand. Geniet van de prachtige natuur in dit nationale park tijdens een wandeling en wie weet spot je een zwarte beer of een eland. De kamers zijn in lodge stijl ingericht met vele hout accenten. Er is wifi in de kamer evenals een koelkast en de badkamers zijn ruim ingericht. Elke kamer beschikt over een balkon of patio zodat je kunt genieten van de prachtige omgeving. Een aantal kamers zijn voorzien van een openhaard, na een lange dag in de natuur met een heerlijk glas wijn en een goed boek voor de openhaard, wat een heerlijk vooruitzicht. Daarnaast vind je bij de Spring Creek Ranch een groot zwembad met ook hier weer dat magnifieke uitzicht. 

Waldorf Astoria Park City -

Waldorf Astoria Park City

Park City

Ervaar de ultieme luxe in het Waldorf Astoria Hotel in Park City. Het hotel is gelegen in het skiresort Canyons. De Gondola brengt je ook tijdens de zomermaanden naar de top van de berg. In de wintermaanden is het hotel zeer populair bij wintersportliefhebbers. In de zomermaanden geniet je van de prachtige natuur en kan je vele outdooractiviteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld wandelen, mountainbiken of paardrijden.
Het prachtige hotel is uiteraard van alle gemakken voorzien, het zwembad beschikt over heerlijke ligbedden en cabanas. Er is een spa waar je een behandeling kan boeken en bij restaurant Powder kan je ontbijten, lunchen of dineren. Het hotel beschikt tevens over een 18-holes golfbaan. De kamers zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonsbedden en alle standaard voorzieningen. De Resort Fee, welke is meegenomen in de pakketprijs, geeft je leuke extra's: lokale telefoongesprekken, wifi en een lokale shuttlebus (vraag ter plaatse hoe laat en waar de shuttlebus naar toe rijdt, dit verschilt namelijk per seizoen). 

Under Canvas Moab - deluxe tent

Under Canvas Moab

Wat een fantastische ervaring zal je hebben door te overnachten in een luxe ingerichte tent, hierdoor maak je je reis door de USA echt onvergetelijk! Je wordt wakker in een omgeving van diepe canyons en uitstekende rotspartijen. Deze glamping vlakbij Moab gelegen heeft een coffee corner wat open is voor (simpel) ontbijt en lunch. Voor het diner kan je naar Moab gaan waar je de keuze hebt uit vele restaurants. In de omgeving kan je veel outdoor activiteiten ondernemen als mountainbiken, raften en paardrijden bijv.

Deluxe tent: 
Deze tent heeft een kingsize bed en beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.Een houtkachel zorgt ervoor dat het s'nachts lekker warm blijft. Op de veranda kun je genieten van de Sterren in de nacht.

Deluxe tent met Tipi:
Deze tent beschikt over bovenstaande faciliteiten en heeft een tipi tent direct naast de tent staan. Deze heeft 2 zeer eenvoudige eenpersoonsbedden (stretchers).

Suite :
Deze tent heeft slaapplaats voor 3 personen. Het heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet en een houtkachel om het s'nachts warm te houden. Deze tent heeft een kingsize bed een lounge area met een queen size sofa-bed. Deze suites hebben een afgelegen en meer beschutte locatie met de beste uitzichten.

View Hotel Monument Valley - uitzicht

The View Hotel

Monument Valley

The View Hotel, gelegen in het adembenemende Monument Valley op het grensgebied van Utah en Arizona, biedt meer dan alleen een plek om te overnachten. Het is een ervaring op zich, waar gasten kunnen genieten van luxueuze accommodatie en ongeëvenaarde uitzichten op de indrukwekkende rotsformaties die dit iconische landschap kenmerken.

Spectaculaire Locatie: De naam zegt het al: het hotel biedt ongeëvenaarde uitzichten op de Monument Valley. Gasten kunnen genieten van panoramische vergezichten van de majestueuze rode zandstenen buttes en tafelbergen die de vallei sieren, en deze natuurlijke wonderen bewonderen vanuit het comfort van hun eigen kamer.

Traditionele Invloeden: Het interieur van The View Hotel is doordrenkt van de rijke Navajo-cultuur en -erfenis. Van decoratieve elementen tot kunstwerken van lokale ambachtslieden, het hotel viert de rijke geschiedenis en het erfgoed van de omliggende inheemse gemeenschappen.

Zonsondergang en Zonsopgang: De zonsondergang en zonsopgang in Monument Valley zijn adembenemend, en The View Hotel biedt een ongeëvenaarde locatie om deze natuurlijke spektakels te aanschouwen. Gasten kunnen de lucht zien veranderen in een palet van levendige kleuren, terwijl de zon langzaam opkomt of ondergaat achter de iconische rotsformaties.

 

view far view lodge - doetsreizen

Far View Lodge

Mesa Verde National Park, gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten, is een plek waar de geschiedenis van de oude Pueblo-beschaving tot leven komt. Te midden van de indrukwekkende kliffen en canyons van dit UNESCO-werelderfgoed vind je een bijzonder toevluchtsoord: Far View Lodge. Deze schilderachtige accommodatie biedt bezoekers de perfecte gelegenheid om de wonderen van Mesa Verde te verkennen

Far View Lodge onderscheidt zich door zijn spectaculaire locatie. Verscholen tussen de weelderige bossen en met een adembenemend uitzicht op de omringende mesa's en canyons, is het alsof je deel uitmaakt van de natuurlijke pracht van het park. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel, en ze zijn ontworpen om de focus te leggen op de ongerepte omgeving. Vanaf je eigen balkon of terras kun je genieten van schitterende zonsondergangen en 's nachts de sterrenhemel bewonderen.

Wat Far View Lodge echt bijzonder maakt, is de nabijheid tot enkele van de meest iconische archeologische vindplaatsen in het park. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot oude Pueblo-kliffwoningen, zoals Cliff Palace en Balcony House, en de rijke geschiedenis van deze inheemse Amerikaanse cultuur ontdekken.

Alles goed voor elkaar met de klasse GOED van Doets Reizen.

Toeristenklassehotels op een prima ligging. Altijd in het centrum van de stad of vlakbij de (en soms direct in) nationale parken. De kamers zijn standaard en voorzien van basisfaciliteiten. Perfect voor reizigers die geen luxe of design verwachten van een accommodatie. De accommodaties voldoen aan de Doets Reizen-criteria en zijn alle door ons gecontroleerd op kwaliteit.

Onze meest geboekte klasse, de klasse BETER van Doets Reizen.

Middenklasse accommodaties op geweldige locaties! Altijd in het centrum, ofwel de leukste wijken van de stad, of direct in of aan de rand van nationale parken. De kamers hebben veel faciliteiten of een sfeervolle uitstraling. In veel gevallen is gekozen voor trendy of boetiekhotels of juist leuke lodges.

Reis in stijl met de klasse BEST van Doets Reizen.

Per locatie de beste keuze en mogelijkheden. Dit zijn accommodaties binnen het luxe segment of juist zeer bijzondere locaties. Denk daarbij aan de beste ligging binnen de grenzen van Nationale Parken, direct aan zee of andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle lodges, ranches, resorts en luxe hotels. De perfecte keuze voor iedereen die verzekerd wilt zijn van de allerbeste beleving tijdens de reis.

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 3.000 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Vliegreis 68,9%
Accommodaties 13,5%
Rondreis 11,6%
Huurauto 5,9%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal ontwikkeld.

Wat is 3.000 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 3.793 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 22 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activiteiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Video's van deze reis

Foto's van deze reis

Beoordelingen (13)

Schitterend!

S. van den Bosch

De hele reis was schitterend! We hadden nooit gedacht dat dit gebied zo schitterend zou zijn, Amerika blijft ons verrassen, vooral de schitterende natuurparken. Na 3 eerdere rondreizen in Amerika nooit gedacht dat the Rockies zo'n geweldig mooie reis zou zijn, schitterende natuurparken, welke zeker niet onder doen voor het westen van Amerika. Wij zijn na 4 rondreizen helemaal fan van Amerika!

Wij hebben wederom genoten van een goed georganiseerde reis.

H. Lassooij

Wij hebben wederom genoten van een goed georganiseerde reis. Enkele hoogtepunten: het paardrijden bij Ranch at Ucross, de "ontmoeting" met de bizons in Custer State Park en Antelope Canyon waren toppers

Voor ons de tweede reis met Doets Reizen maar niet de laatste.

NVT

Geweldige reis naar het wilde westen. Perfect georganiseerd door Doets Reizen. Voor ons de tweede reis met Doets Reizen maar niet de laatste.

Reisverslag

M. G. M. Hoekendijk

www.tinekemike.waarbenjij.nu

the ranch at ucross was the best

J. Hermans

Hi there, We are back in our little country for a few weeks now... Longing for the great mountains and plains we saw in Canada and the USA. We both agree from all the things we experienced during our holiday the ranch at ucross was the best!! Ofcourse we were lucky to be there when the rodeo was going on, but the warmth and welcome you guys at the ranch gave us was amazing!!! The two nights we stayed were much to short!! I’m afraid we are already too late to say a extra warm goodbye to Phil, we felt real friendship and hope to visit him in New Mexico some time! Whish him all the best and luck if you speak to him. It sounds real cheesy (especially for dutch guys) but you realy touched our hearts. I hope to see you guys again one day (so keep us informed if you move to get your own ranch), all the best!! Joep and Babette Janssen Hermans

Wij hebben het heel erg naar ons zin

M. A. Slagmolen

Wij hebben het heel erg naar ons zin! Groeten Bas en Nancy Slagmolen (Duiven) Bedankt voor de goede service.

We hebben volop genoten van de ontzettende mooie, steeds maar wisselende, landschappen en konden goed uitrusten

F. van Noppen

Goededag!! We zijn terug van " The Rockies" reis. Werkelijk in één woord FANTASTISCH. We hebben volop genoten van de ontzettende mooie, steeds maar wisselende, landschappen en konden goed uitrusten in de comfortabele hotels. Alles was perfect georganiseerd en dit heeft er ook toe bijgedragen dat je een onbezorgde vakantie hebt. Heel veel mijlen gereden, maar totaal niet vermoeiend dankzij de comfortabele auto, de rustige wegen en vooral de afwisselende uitzichten. De accomodatie in Yellowstone park viel ons eigenlijk wel een beetje tegen, deze was echt heel primitief. In onze ogen was het mogelijk geweest om in dit park een onderkomen te regelen wat iets meer comfort kan geven. Jammer, want dit park was wel 1 van de hoogtepunten. Eigenlijk alleen maar hoogtepunten meegemaakt deze vakantie. Hartelijk dank voor het organiseren van deze heerlijke reis. We gaan beslist een volgende keer weer met een reis door jullie georganiseerd terug naar de U.S.A. Hartelijke groetjes, Frank en Marian van Noppen

reis was weer uitstekend geregeld

E. Tasseron

Beste Medewerkers, Net weer een week terug uit de USA. We hebben alles even willen verwerken maar ook deze reis was weer uitstekend geregeld. De "Rockies" was een zeer boeiende maar wel vermoeiende tocht. Ruim 6000 km. in 3 weken. Zeer veel wildlife, zelfs 2x een grizzly bear gezien. De "extra's" waren zeer de moeite waard: Antelope Canyon en Durango-Silverton Railway. Hotels waren ook weer goed uitgezocht. De Americinn in Rapid City (16-19 juni) bleek dubbel geboekt. Misschien hebben jullie ook dubbel betaald; dat zeiden ze bij de receptie tenminste. Een uitschieter in goede zin was de Ranch at Ucross: klasse ! De Golden Eagle Pass bestond niet meer; het was nu America The Beautiful voor $ 80.- We hebben het er wel uitgehaald. Ook de Airbusses van North West waren beter dan de Boeings: meer beenruimte en TV-schermpjes in de leuningen van de stoelen ervoor. De aansluitingen waren ook goed, niet te lang en niet te kort. Kortom, een prima vakantie gehad. Erik en Sarina Tasseron

Dit was onze vijfde reis met Doets Reizen en zeker niet de laatste!

R. Goedhart

Heerlijke reis gehad via Doets Reizen. Heel veel gezien, mooie hotels, vooraf veel informatie gekregen, alles goed geregeld.

Alles is volledig op ons verzoek ingevuld, klasse!

C. van Bleisum

Eigenlijk hebben we 2 rondreizen gekoppeld. Die zijn volledig op ons verzoek ingevuld. Alles prima en compleet geregeld. Klasse.

We hadden het gevoel een reis ""once in your lifetime""

Zijlstra

We hebben een prachtige reis gehad. We hadden het gevoel een reis ""once in your lifetime"". De reis zat heel goed doordacht in elkaar. Het was helemaal af!

Hebben genoten van de prachtige uitzichten en ervaringen

A. Hermann

Alweer de vierde door Doets Reizen naar onze wensen aangepaste auto rondreis. Hebben genoten van de prachtige uitzichten en ervaringen waar we mooie herinneringen aan hebben.

Indrukwekkende reis

M. den Heijer

Indrukwekkende reis, waarin kennis wordt gemaakt met de vele geweldige gezichten, die de USA te bieden heeft.

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij inclusief 1 stuks ruimbagage van max 23 kilo per persoon
 • Luchthavenbelastingen
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 21 overnachtingen conform hotelselectie
 • Lokale belastingen over verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamers met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • 21 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1
  1-4 personen: categorie B (Compact Car)
  5 personen: categorie R (Minivan)
  6 personen: categorie T (Large SUV)
 • Toeristisch informatiepakket
 • Entree voor 700 Years Tour Mesa Verde
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Huurauto: opwaardering naar huursoort 2 of een ander type huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
 • Eventuele drop-off kosten
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Nationale Parken Pas ca. $US 80. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt
 • De entreegelden van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten €40,- per boeking
 • Calamiteitenfonds: €2,50 per boeking
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken. 

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Beartooth Pass

De Beartooth Pass is geopend van eind mei t/m medio september.

Bereikbaarheid Arches National Park

Voor de volledigheid een belangrijke toelichting: Arches National Park is een populaire bestemming. Om de bezoekersaantallen en de rust zoveel mogelijk in stand te kunnen houden, wordt er gewerkt met een reserveringssysteem. Lees hier de uitgebreide informatie.

Bereikbaarheid Rocky Mountain National Park

Voor de volledigheid een belangrijke toelichting: Rocky Mountain National Park is een populaire bestemming. Om de bezoekersaantallen en de rust zoveel mogelijk in stand te kunnen houden, wordt er gewerkt met een reserveringssysteem. Lees hier de uitgebreide informatie.

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

The Rockies vanuit Denver

23 dagen
Vanaf 3.494,-
Vanafprijs p.p. per persoon i
Bereken jouw prijs