Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Autorondreizen in Deep South

Swingende muzieksteden, een indrukwekkende historie en prachtige 'scenic routes'. De Deep South is een bruisend gebied waar je spontaan verliefd op wordt. De vriendelijke locals zijn heel muzikaal en in New Orleans, Memphis en Nashville luister je naar de beste livemuziek en geniet je van de gezellige sfeer. De indrukwekkende historie vind je met name terug in Natchez en Vicksburg. Prachtige natuur in het mystieke Great Smoky Mountains National Park; de Blue Ridge Parkway slingert vanuit de Appalachen zo het Park binnen.

Verblijf in een authentieke shack-up

Verblijf tijdens jouw droomreis in een authentieke shack-up in Clarksdale. Rondom de shack-ups lagen vroeger de uitgestrekte katoen- en graanvelden. De medewerkers woonden in deze huisjes. De huisjes zijn helemaal opgeknapt en gerestaureerd en worden nu verhuurd aan toeristen en muzikanten. Een unieke ervaring!
Clarksdale - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Wij adviseren uit eigen ervaring

Jaarlijks bezoeken wij zelf alle gebieden in Amerika. Wij ontdekken de gebieden en leukste plekjes voor je en selecteren direct de leukste hotels voor je. Wij adviseren je uit eigen ervaring zodat wij jou perfect kunnen helpen met jouw droomreis!
Natchez - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Deep South