Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Deep South

Swingende muzieksteden, een indrukwekkende historie en prachtige 'scenic routes'. De Deep South is een bruisend gebied waar je spontaan verliefd op wordt. De vriendelijke locals zijn heel muzikaal en in New Orleans, Memphis en Nashville luister je naar de beste livemuziek en geniet je van de gezellige sfeer. De indrukwekkende historie vind je met name terug in Natchez en Vicksburg. Prachtige natuur in het mystieke Great Smoky Mountains National Park; de Blue Ridge Parkway slingert vanuit de Appalachen zo het Park binnen.

Bekijk onze autorondreizen in Deep South

Verblijf in een authentieke shack-up

Verblijf tijdens jouw autorondreis door The Deep South in een authentieke shack-up in Clarksdale. Rondom de shack-ups lagen vroeger de uitgestrekte katoen- en graanvelden. De medewerkers woonden in deze huisjes. De huisjes zijn helemaal opgeknapt en gerestaureerd en worden nu verhuurd aan toeristen en muzikanten. Een unieke ervaring!

Clarksdale - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Wij adviseren uit eigen ervaring

Jaarlijks bezoeken wij zelf alle gebieden in Amerika. Wij ontdekken de gebieden en leukste plekjes voor je en selecteren direct de leukste hotels voor je. Wij adviseren je uit eigen ervaring zodat wij jou perfect kunnen helpen met jouw droomreis!

Natchez - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Reisdocumentatie: 100% maatwerk

Tijdens je reis toegang tot al jouw reisinformatie? Reisroutes aanvullen met bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken? Handige informatie om je reis zorgvuldig voor te bereiden? Het kan allemaal met een uniek Mijn Doets Reizen reisplatform. Ook offline te gebruiken, dus altijd toegang tot jouw digitale reisbescheiden. Exclusief voor klanten van Doets Reizen.

Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Uitgelichte autorondreizen in Deep South

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Deep South