Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Frankrijk

De elegantie van Frankrijk ervaren tijdens een luxe rondreis met verblijf in de meest bijzondere accommodaties? Middenin de natuur, een luxe kasteel met uitzicht op de Franse Alpen of een boetiekhotel in Parijs? Een luxe rondreis door Frankrijk is pas echt bijzonder als je het laat regelen door Doets Reizen. We brengen je op de mooiste plekken van het land waarbij het je aan niets zal ontbreken. Bijzondere excursies (denk aan helikoptervluchten of VIP entree tot de meest populaire attracties), gastronomische verrassingen en maaltijden zijn in de meeste gevallen direct inbegrepen.

Bekijk onze autorondreizen in Frankrijk

Luxe vakantie in Frankrijk

Luxe is pas echt luxe, als het je aan niets zal ontbreken. Hoewel je de reis individueel maakt, en dus geen rekening hoeft te houden met anderen, heb je op de cruciale momenten de beschikking over een professionele gids. Hierdoor heb je veelal VIP toegang tot de meest populaire attracties en krijg je de beste uitleg. Daarnaast zijn tal van onmisbare activiteiten en excursies veelal direct inbegrepen. Mis je een bepaald aspect in onze rondreizen? Geen probleem, maatwerk is ons vak.

Rolls Royce Monaco Doets Reizen Afbeelding van MonacoCannes via Pixabay | Frankrijk

Overnachten in de beste accommodaties

Luxe overnachten in Frankrijk? We vinden het belangrijk dat wat wij voor jou regelen, past bij je verwachtingen en wensen. We hebben een prachtige collectie beschikbaar waaruit jij kunt kiezen. Imponerende kastelen? Smaakvolle resorts? Knusse chateaus? Of toch ook elegante boetiekhotels? Hoe dan ook, zit je bij Doets Reizen altijd op de beste plek en reserveren wij de meest gunstige locaties voor jou. Hierdoor bespaar je tijd die je natuurlijk beter kunt besteden aan de weelde en comfort die een luxe accommodatie te bieden heeft.

Baai Golf van Morbihan | Brittany Tourism | Frankrijk | Doets Reizen

Beleving en gemak

Een helikoptervlucht langs de Côte d'Azur? Een privé-rondleiding in het beroemde kasteel Mont Saint-Michel? We regelen het zonder moeite. Daarnaast zijn de meeste maaltijden tijdens jouw rondreis door Frankrijk direct inbegrepen. En natuurlijk, zoals je mag verwachten, in een restaurant van hoogstaand niveau. Specifieke en persoonlijke wensen nemen wij altijd in behandeling. Very VIP is niet alleen onze slogan, het is onze belofte.

Elske Doets Veuve Cliquot | Doets Reizen | Frankrijk | Reims

Toegang tot de mooiste plekken in Frankrijk

Natuurlijk is Frankrijk het land waar Nederlanders prima de weg weten. Maar wil je net iets meer diepgang geven aan je vakantie in Frankrijk? Dan kan je dat al snel veel kostbare tijd en energie kosten. Daarom regelt Doets Reizen alles vooraf, zodat je tijdens de reis niets anders kunt doen dan: genieten en relaxen.

La Drôme Frankrijk - Vakantie Frankrijk - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Frankrijk

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Frankrijk