Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in New England

New England, in het noordoosten van de VS, is de plek waar Amerika ooit 'begon'. Naast de rijke historie is New England op culinair gebied een juweeltje. In de diverse kuststaten eet je de lekkerste seafood, waarbij vooral de kreeft een echte parel op de menukaarten is. Het landschap is afwisselend, van glooiende beboste heuvels en scherpe bergpieken tot prachtige zandstranden en een ruige kust. De charmante plaatsjes, het heerlijke eten en de wisselende landschappen in combinatie met unieke hotels of bijzondere, historische 'inns' maken een autovakantie door New England meer dan bijzonder.

Bekijk onze autorondreizen in New England

Indian Summer

De Indian Summer is dé periode van het jaar om New England te bezoeken. Gedurende half september tot eind oktober veranderen de talloze bomen van de kleur groen in de kleuren rood, oranje, geel en bruin wat een magisch landschap oplevert. Het echte hoogtepunt van de Indian Summer ligt halverwege oktober.

Indian Summer - New England - Amerika - Doets Reizen

Uniek: Whale Watching

Beleef Amerika met de unieke Whale Watch excursie vanuit Boston. Tijdens deze bijzondere excursie zal je met name de gigantische humpback whales spotten. Wat een bijzondere ervaring, dat kan alleen maar met Doets Reizen!

Boston - Massachusetts - Doets Reizen

Bijzondere accommodaties

Wij helpen je graag met het reserveren van bijzondere accommodaties. De Trapp Family Lodge in Stowe, Vermont is er zo één. Deze Lodge is gebouwd voor de familie von Trapp uit de bekende klassieker 'the Sound of Music'.

Trapp Family Lodge - Stowe - Hotel - Vermont - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in New England

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in New England