De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Bezoek Philadelphia

Word verliefd op het prachtige Philadelphia, de eerste werelderfgoedstad in de Verenigde Staten. Neem een bezoekje aan de Independence Hall en Liberty Bell in een charmante, koloniale wijk. Philadelphia staat bekend om zijn kunst en cultuur en is de stad voor kunstliefhebbers. In Philadelphia mag de beroemde Philly Cheesesteak niet worden vergeten. Profiteer van de geweldige winkelmogelijkheden, want Philadelphia biedt belastingvrij winkelen op alle kleding en schoenen. De rijke geschiedenis en moderne energie van Philadelphia maken het de perfecte bestemming voor bezoekers van over de hele wereld. Laat Philadelphia deel uitmaken van je volgende Amerikaanse avontuur.

Bekijk de video

Top locatie in Oost Amerika

Met non-stop vluchten vanuit Amsterdam is Philadelphia gemakkelijk te bereiken. Op slechts 1,5uur van New York en 2uur naar Washington D.C. is het prima te combineren. Philadelphia verwelkomt je met zijn mix van historische architectuur, kunst en cultuur, belastingvrije winkels, bekroonde restaurants, kunst in de buitenlucht, prestigieuze universiteiten en nog veel meer. Wandel door de charmante straten van de stad met diverse bezienswaardigheden voor alle leeftijden. 

Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Waanzinnige kunst en cultuur

Philadelphia beschikt over een eersteklas kunstmusea en culturele aanbod. Absolute aanraders zijn: de Pennsylvania Academy of the Fine Arts welke een gerenommeerde collectie Amerikaanse schilderijen uit de jaren 1760 tot heden heeft. Verlaat de oostelijke ingang van het museum naar de treden die beroemd zijn geworden door de geliefde fictieve zoon van Philadelphia, Rocky Balboa. The Fabric Workshop and Museum heeft meer dan 5.600 objecten van hedendaagse kunstenaars in haar permanente collectie. Eastern State Penitentiary, ooit de beroemdste en duurste gevangenis ter wereld is open voor rondleidingen. Verder biedt Philadelphia veel mogelijkheden op gebied van o.a. ballet, theater en orkest.

Barnes Foundation - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Tax-Free shoppen

In vergelijking met andere grote steden zijn de aankopen van kleding en schoenen in Philadelphia een koopje, doordat je belastingvrije kunt winkelen. 

Neem een kijkje in diverse winkels zoals; Ritten Row, the Chestnut Hill Business District, King of Prussia Mall, The Philadelphia Premium Outlets en meer. Philadelphia biedt de grootste naamwerken en onafhankelijke boetieks. Meer info

Love Park - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Fantastisch eten

Philadelphia telt meer dan 1000 restaurants en meer dan 430 terrasjes. Bezoek historische plekken zoals Reading Terminal Market, een van de oudste werkende boerenmarkten van het land, McGillin’’s Olde Ale house of ga naar East Passyunk Avenue, genaamd ‘Top 10 Foodie Street in America’.  Er kan worden genoten van een klassieke Philly Cheesesteak.

Verken de Italiaanse markt, de oudste openluchtmarkt in de Verenigde Staten in Zuid-Philadelphia. De markt begon halverwege de late jaren 1880 en vormde uiteindelijk de grootste openlucht, continue markt in het land met slagerijen kaaswinkels, restaurants, bakkerijen en nog veel meer. Meer info

Philly Cheesesteak - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Independence National Historic Park

Philadelphia gaat hand in hand met veel van de belangrijkste momenten uit de Amerikaanse geschiedenis. Dat merk je vooral bij het indrukwekkende Independence National Historical Park. Trek zeker een volle dag uit voor een bezoek, want hier is namelijk de fundering gelegd voor het moderne Amerika. Zo vind je er de Congress Hall en de Independence Hall, waar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet werden ondertekend, maar ook het Liberty Bell Center met de iconische Liberty Bell. Zorg dat je op tijd bent, want de tours langs de indrukwekkende vrijheidssymbolen zijn enorm populair!

Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Family Friendly

Ook de jongere bezoeker zal zich niet vervelen in Philadelphia. Aanraders hiervoor zijn het Franklin Square Park in de historische wijk van Philadelphia en biedt amusement voor het hele gezin. Hershey park is geëvolueerd tot een van de beste pretparken heeft zichzelf geprofileerd als de achtbaanhoofdstad. Bij Crayola Experience kun je zien hoe kleurpotloden worden gemaakt in een live productieshop. Bij De Herr's Snack Factory Tour kun je een rondleiding krijgen. Buiten de stad kun je ook een bezoek brengen aan Strasburg Railroad waar je met een authentieke stoomlocomotief kunt reizen. Lunch of diner aan boord van de Dining Car, bezoek de miniatuurstoomtrein en de winkels. Meer info

Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Meer informatie over Philadelphia?

Wil je Philadelphia bezoeken als stedentrip? Als stop-over of als onderdeel van je rondreis? Wij helpen je graag om alles uit te zoeken.

Uitgelichte reizen