De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camperreis Amerika 2022

Camperreis Amerika boek je bij Doets Reizen. Al 40 jaar de Amerika vakantiespecialist van Nederland. Campervakanties van Doets Reizen staan garant voor transparante prijzen, geen verborgen kosten, duidelijke uitleg en deskundig advies.

Bekijk de video

De beste kwaliteit aan campers

Doets Reizen is de officiële Nederlandse partner van de beste camperverhuurders in Amerika, welke samen met ons net dat ene stapje extra zetten om onze reizigers een fantastische reiservaring te bieden. Het aanbod aan verschillende campertypes is in de loop der tijd uitgebreid, waardoor er voor jouw reiswensen altijd een geschikt campertype is te vinden!

Vrijheid blijheid

Onze arrangementen zijn compleet met vlucht, eerste verplichte hotelovernachting, 1 campingovernachting en uiteraard de 5 sterren camper. De camper is compleet qua kilometers, persoonlijke- en camperuitrustingen. Beslis zelf de route en het aantal nachten per locatie. Uiteraard adviseren wij je graag over de mooiste bestemmingen en is het mogelijk (en vaak aan te raden) om de campings vooraf via Doets Reizen te reserveren.

Weet waar je aan toe bent

Bij Doets Reizen houden we van verrassingen, want we willen immers dat je ter plaatse nog meer reisbeleving hebt dan wat je voorafgaand aan je vertrek had kunnen dromen. We houden echter niet van onaangename verrassingen, zoals hoge drop off kosten plus lokale belastingen die je ter plaatse nog moet betalen. Daarom ben je er bij Doets Reizen altijd zeker van dat jouw geboekte camperhuur in Amerika compleet is. Eventuele drop off kosten betaal je reeds bij boeking, zodat je profiteert van gunstige tarieven, maar bovenal zodat je voorafgaand aan je reis weet waar je aan toe bent!

California - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Stel zelf je maatwerk camperreis samen

Met onze handige online camper tool stippel je binnen een paar stappen eenvoudig jouw camperreis helemaal op maat samen. In 1 oogopslag zie je de mogelijkheden en reiskosten voor jouw droomreis! Ga jij voor ultiem gemak en de beste beleving? Bekijk dan onze speciale Camper campingreizen. Hierbij is vrijwel alles direct opgenomen in jouw reisschema. 

Britz USA - Camper huren Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte reizen