Bosbranden Jasper Meer info

Canada Blog

Informatieve blogs over Canada? Een perfecte voorbereiding op een reis naar Canada. Kies ervoor om Canada te ontdekken met de auto of de camper. Om jouw reis nog completer te maken geven wij jou zoveel mogelijk tips om jouw vakantie naar Canada perfect te maken.

Bekijk de video

Onze reiservaringen in Canada

Onze reiservaringen van Canada bundelen wij samen zodat je je goed kan voorbereiden op de reis en de leukste tips tijdens je rondreis door Canada nog eens kan lezen. Ga op zoek naar dat leuke restaurant in Vancouver of bezoek dat interessante museum in Toronto. Op onze Doetsexperience en Doets Reisblog nemen wij jou mee langs de hoogtepunten van Canada.  

Moraine Lake -Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Overnacht in unieke lodges in Canada

Wij hebben de hotspots alvast voor jou uitgezocht. Maak je vakantie in Canada nog unieker door het toevoegen van spectaculaire lodges. Heb je al eens gehoord van de Spirit Bear Lodge, de Knight Inlet Lodge of de Farewell Harbour Lodge? Met een watervliegtuig bereik je de lodges, waar het doel is om zoveel mogelijk te weten te komen over de omgeving en natuurlijk om wildlife te spotten.

Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Complete rondreizen door Canada

Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kan genieten van jouw rondreis door Canada. Wij stemmen de leukste excursies en verblijf af op jouw rondreis zodat je onderweg niks hoeft te missen. Alle soorten reizen mogelijk, denk aan autovakantie, camperrondreis of treinreis door Canada. Wij helpen je uitzoeken wat het beste bij jullie past of het beste is voor jullie bestemming in Canada. 

Elmhirst's Resort - Keene - Ontario - Canada - Doets Reizen

Beste reistijd voor Canada

Het klimaat in Canada kent grote verschillen. Eigenlijk zijn er twee belangrijke seizoenen. Dit is de winter en de zomer. De zomer, van half mei tot half oktober, is de beste reistijd voor een rondreis door Canada. In de zomer heb je ook de grootste kans op het spotten van wildlife in Canada, denk aan beren, elanden en wolven. Ben je een echte wintersportliefhebber? In het westen én het oosten van Canada vindt je prachtige en grote wintersportgebieden. Het draait hier niet alleen om het skiën en snowboarden want de excursies die je hier kan ondernemen zijn een toegevoegde waarde aan jouw rondreis. 

Banff Gondola Winter - Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Reisadvies naar Canada uit eigen ervaring

Maak een afspraak met een van onze reisspecialisten en laat je informeren over jouw vakantie naar Canada. Of het de eerste keer is dat je Canada bezoekt of de vijfde keer, wij weten door onze reiservaring de reis af te stemmen op jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat de excursies, de camper of auto en de overnachtingen perfect op elkaar aansluiten. Een paar weken voordat jij op reis gaat ontvang je van ons het uitgebreide reisbescheidenpakket en dan kan de reis echt gaan beginnen! 

Orka's spotten Victoria - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen