Bosbranden Jasper Meer info

Camper huren in Canada - Fraserway RV

Camper huren in Canada? Met Fraserway RV en Doets Reizen kies je voor kwaliteit en hoogwaardige campers. Tijdens een camper rondreis door Canada sta je oog in oog met prachtige natuur en onvergetelijke natuurparken. De campers van Fraserway RV zijn niet ouder dan 2 jaar, zijn voorzien van hoogwaardige uitrustingen en een modern interieur. Deze Canadese campermaatschappij biedt tevens gratis shuttle's aan en zeer scherpe huurprijzen. Doets Reizen is de Nederlandse preferred partner van Fraserway RV. Wij garanderen de hoogste kortingen en laagste tarieven. Daarnaast zijn alle noodzakelijke extra's direct inbegrepen (of optioneel bij te boeken) zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Luxe camper huren in Canada

Hoewel een campervakantie jou in connectie brengt met de ongerepte natuur van Canada, lever je vrijwel niets in aan luxe en comfort. De campers van Fraserway RV zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een keukentje, ruime bedden en soms zelfs een luifel. Fraserway heeft verhuurstations in steden als Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax. Vrijwel het hele land ligt daarmee aan je voeten... of wielen. Eenmaal de stad uit gereden, wordt je ondergedompeld in spectaculaire landschappen boordevol wildlife. Bekijk alle hier detail informatie over Fraserway RV

Campers van Fraserway RV

Het aantal verschillende soorten campers van Fraserway is groot. Van sportieve Van (minibus) tot aan een fijne C-Class motorhome inclusief slide-out. De meeste reizigers kiezen voor een klassiek campermodel met cab-over. Deze cab-over boven de bestuurderscabine is voorzien van een tweepersoonsbed. Voor ontoegankelijkere wegen, zoals in het hoge noorden van de Yukon is het mogelijk om een Truck camper te huren inclusief bedden, keuken en douche/toilet. Kortom, de keuze is groot en daardoor is er altijd een geschikt voertuig voor jou beschikbaar. 

Toeren met de camper door Yukon Territory

Campers geschikt voor 1 tot 6 personen

Voor stellen, families of vriendengroepen is er genoeg te kiezen. De C-XLARGE Motorhome biedt zelfs ruimte voor 6 personen. Ook voor meereizende kinderen is er altijd een geschikt model te vinden. De meeste campers beschikken over twee tweepersoons bedden. 

Onderweg in West Canada met Fraserway RV

Uitgebreide uitleg bij het ophalen van je camper

Best spannend, zo'n camper huren. Voor het huren van een camper is geen groot rijbewijs vereist. Laat je niet afschrikken door het formaat van een camper. De wegen zijn een stuk ruimer en rustiger dan wij hier in Europa gewend zijn. Tijdens het ophalen van je camper krijg je ruim de tijd om met een medewerker van Fraserway alle technische mogelijkheden van de camper door te nemen. Ook alle praktische tips komen aan bod tijdens deze uitleg. Kortom, je gaat stressloos op pad met jouw huisje op wielen. 

Onderweg in West Canada met Fraserway RV

Camper huren in Canada?

Het mag duidelijk zijn, dit is de meest ideale en vrije manier van reizen door Canada. Bekijk ons ruime reisaanbod aan campervakanties in Canada of neem contact op voor vrijblijvend advies. Wil je zelf een reis geheel op maat samenstellen en direct zien wat het kost? Ga dan zelf aan de slag met onze Campertool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. We vertellen je graag de relevante praktische tips van Fraserway RV Canada

Onderweg in West Canada met Fraserway RV

Uitgelichte reizen