Bosbranden Jasper Meer info

Camper huren in Canada - CanaDream

Hoge klantbeoordelingen, een ruime keuze aan campertypes en een uitgebreid netwerk van maar liefst 7 camperverhuurlocaties door heel Canada. CanaDream maakt droomreis door Canada werkelijkheid! De CanaDream campers worden op maat gemaakt en garanderen optimaal comfort en gemak. Ze zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciaal (groot) rijbewijs. Daarnaast ga je zorgeloos op reis met 24/7 pechhulp en optimale service en uitleg tijdens het ophalen van je camper. Doets Reizen is de Nederlandse preferred partner van CanaDream.

Bekijk de video

Camper verhuur CanaDream

CanaDream biedt keuze uit 7 verschillende type campers. Deze variëren van een stoere pick-up trick met camper cabine, voor avontuurlijke gebieden zoals de Yukon, tot aan een Maxi Plus Camper, geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Daartussenin heb je nog de keuze uit een campervan (minibus) of de Super Van Camper en de Midi Camper. Deze klassieke modellen zijn voorzien van alle gemakken zoals ruime bedden, een keuken en badkamer. Wil je alvast een virtueel kijkje nemen in de camper modellen van CanaDream? Bekijk dan deze pagina met alle info en tips

CanaDream verhuurlocaties door heel Canada

CanaDream heeft camper verhuurlocaties door heel het land. De meest populaire locaties aan de Westkust zijn Calgary, Vancouver en Edmonton. In het Oosten van Canada kom je CanaDream tegen in Ontario, Montreal en Halifax. Veel reizigers kiezen voor een roundtrip maar het is ook mogelijk om je reis bijvoorbeeld te starten in Calgary en te eindigen in Vancouver. Voor een reis door het ruige noorden van Canada (de Yukon) en Alaska is het verhuurstation in Whitehorse een perfecte start- en eindlocatie. 

CanaDream MHA - camper huren Canada - Doets Reizen

Laat niets aan het toeval over

Het boeken van een camper kan soms een uitdaging zijn. Er zijn tal van aspecten waar je op moet letten. Denk alleen al aan verzekeringen, uitrustingen en technische of praktische mogelijkheden die jij verwacht van de camper, Doets Reizen toont alle reeds inbegrepen extra's en optionele mogelijkheden. Op deze manier kom jij nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet je direct waar je aan toe bent en wat jouw reis ongeveer gaat kosten. Doets Reizen is officiële partner van CanaDream in Nederland en garandeert de laagste prijzen en meest complete pakketten. Alle kortingen, aanbiedingen en extra's zijn direct opgenomen in onze speciale camper maatwerktool.

CanaDream camper huren Canada - Doets Reizen

CanaDream Camper huren in Canada?

Wil je meer weten over een campervakantie door Canada? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van ervaren reisspecialisten. Wil je zelf jouw reisplannen geheel op maat samenstellen en direct zien wat het kost? Ga dan zelf aan de slag met onze online Maatwerktool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Camper tips Canada

Handige tips, noodzakelijke informatie, antwoorden op veel voorkomende vragen? Lees onze Camper Tips Canada. We helpen je graag op weg, waarbij deze informatie niet mag ontbreken. 

Moraine Lake - Canada - Doets Reizen