Bosbranden Jasper Meer info

Corona-voucher inleveren

Heb jij een Corona-voucher van Doets Reizen gekregen? Het is vanaf nu mogelijk om deze te verzilveren. Het inleveren van een voucher is heel eenvoudig en leggen het op deze pagina graag aan je uit. We maken het jou zo makkelijk mogelijk zodat het boeken van een nieuwe reis soepel en moeiteloos verloopt.

Het Doets Reizen Corona-voucher

In 2020 zijn door de gevolgen van het Corona-virus veel reizen niet doorgegaan. Voor wie een Doets Reizen Corona Voucher heeft, is het een goed moment om opnieuw na te denken over een reis met vertrek in 2021. We hebben naast ons bestaande reisaanbod een aantal nieuwe reizen ontwikkelt waarbij reizigers diep contact maken met elkaar en de omgeving. Ver weg van de drukte. Je hebt minder reisbewegingen, maar zult toch veel meer zien dan normaal. We noemen dit: Doets Deep Desires

Corona-voucher inwisselen

Of je nu telefonisch (0725753333), per e-mail, via een Doets Digi Date of bij ons aan de balie een nieuw reis boekt, het inwisselen van jouw Corona-voucher is eenvoudig. Je hebt van ons een uniek Corona-vouchernummer ontvangen. Maak bij ons kenbaar dat jij je voucher wenst in te wisselen en geef ons het nummer door. Natuurlijk is het ook mogelijk om het Corona-voucher PDF-bestand bij te sluiten in een e-mail. Wij zullen dan, op het moment dat je bij ons geboekt hebt, de waarde van het voucher verwerken als betaling op de totale reissom van jouw nieuwe boeking. 

Corona-voucher inwisselen via een online boeking

Bij het maken van een online boeking werkt het vrijwel net zo simpel. Noteer bij het 'opmerkingenveld - dit kom je vanzelf tegen het online boeken van de reis ' dat jij een Corona-voucher wenst in te wisselen en voeg daarbij het betreffende Corona-vouchernummer toe. De waarde van het voucher is niet direct te zien in het kostenoverzicht van jouw online boeking. Natuurlijk mag je altijd een extra mail sturen na het plaatsen van een online boeking. Nadat wij jouw boeking hebben ontvangen en het Corona-voucher nummer hebben gecontroleerd, verwerken wij de waarde van het Corona-voucher in jouw nieuwe boeking. Je krijgt zoals gebruikelijk, een email met daarin alle details van je nieuwe boeking. Je hoeft dus in eerste instantie geen kopie te sturen van jouw ontvangen voucher. 

Online boeken bij Doets Reizen

Reisadvies en persoonlijke aandacht

Advies en persoonlijke suggesties. Wij staan te trappelen om, na deze vervelende zomer, opnieuw te mogen doen waar wij goed in zijn, namelijk: persoonlijk advies geven, bijzondere reizen samenstellen en er voor zorgen dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Daarom ben jij van harte welkom bij ons op kantoor voor een informatiegesprek. Liever digitaal advies? Plan dan een Doets Digi Date-videogesprek met ons in. Bellen of mailen mag natuurlijk ook 072-5753333.

Doets Duidelijkheid Garantie

Verzilver je Corona-voucher zonder zorgen en profiteer van de Doets Duidelijkheid Garantie. Onderdeel van de 'Doets Duidelijkheid Garantie' is dat je eenvoudig en bijna kosteloos kunt annuleren en dat de betalingsvoorwaarden zijn versoepeld. In het kort: is er 5 weken voor vertrekdag code oranje of rood afgeroepen op jouw vakantiebestemming, dan kun jij de reis alsnog bijna kosteloos annuleren. Lees hier de uitgebreide uitleg over de Doets Duidelijk Garantie

Doets Reizen Kantoor

Doets Digi Date - videogesprek

Vanuit huis een video-bel adviesgesprek met een Doets Reizen reisspecialist voor het samenstellen van een offerte of het maken van een boeking. Ben je van plan een offerte aan te vragen of een boeking te maken? Dan geven wij graag door middel van een Microsoft Teams gesprek -face to face- persoonlijk advies. Onderaan deze pagina kun jij een Microsoft Teams afspraak met ons inplannen.

Voor een adviesgesprek en het samenstellen van een offerte (of het boeken) van het reis is het mogelijk om op een vast tijdstip en datum via Doets Digi Date in gesprek te gaan met een specialist van Doets Reizen. Op de afgesproken datum en tijdstip neemt Doets Reizen via Microsoft Teams contact met je op.


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.