Doets Duidelijkheid Garantie

Zorgeloos een nieuwe vakantie boeken tijdens Corona? Dat kan door de Doets Duidelijkheid Garantie! Juist omdat we begrijpen dat bij het boeken de nodige onzekerheid ontstaat, hebben we een 'Doets Duidelijkheid Garantie' in het leven geroepen die extra zekerheid biedt. Met deze garantie kun je zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in 2021 zonder dat je bang hoeft te zijn dat je geld verliest. Onderdeel van de 'Doets Duidelijkheid Garantie' is dat je eenvoudig en bijna kosteloos kunt annuleren en dat de betalingsvoorwaarden zijn versoepeld. In het kort: is er 5 weken voor vertrekdag code oranje of rood afgeroepen op jouw vakantiebestemming, dan kun jij de reis alsnog bijna kosteloos annuleren. Omboeken naar 2022 met SGR-dekking behoort ook tot een mogelijkheid.

De Doets Duidelijkheid Garantie is geldig bij nieuwe boekingen en klanten met een Doets Reizen Corona-voucher.

Annuleren, zonder gedoe! Hoe werkt het?

Bijna kosteloos annuleren is mogelijk wanneer er 5 weken voor vertrekdatum code oranje of rood van toepassing is op jouw reisbestemming (op landelijk niveau) en conform de berichtgeving van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Nederland wereldwijd). Besluit je eerder dan 5 weken voor vertrekdatum op eigen initiatief de reis te annuleren? Dan zijn de reguliere ANVR en Doets Reizen annuleringsvoorwaarden van kracht. 

Annuleren kost je bijna niets!

Door de Doets Duidelijkheid Garantie is het mogelijk om veel gunstiger, bijna kosteloos, te annuleren. Met de Garantie op zak betaal je namelijk slechts een kleine service/annuleringsvergoeding van EUR 75,- per persoon. 

Bijkomende kosten: EUR 25,- administratiekosten en de premie van de eventueel afgesloten annuleringsverzekering. In sommige gevallen zijn er additionele kosten van toepassing, maar dat is vrij uitzonderlijk en leggen wij hier uit. 

Elske Doets - Doets Reizen

Hoe zit het met (aan)betalingen

De reguliere aanbetaling op jouw reissom blijft van kracht. De restantbetalingstermijn is versoepelt van 6 naar 5 weken voor vertrek - zodat je de restantbetaling pas hoeft te doen als je reis definitief door kan gaan. Op het moment dat de reis, door code oranje of rood, niet door kan gaan krijg jij de (aan)betaling (binnen 6 maanden) terug. We verminderen dan vanzelfsprekend het terug te betalen bedrag met de bovengenoemde kosten. 

Doets Reizen Kantoor

Omboeken naar 2022

Naast kosteloos annuleren bieden we de mogelijkheid aan om de geboekte reis te verplaatsen naar 2022. We zullen dan in overleg met jou een soortgelijke vertrekdatum vaststellen. In dit geval is de SGR-dekking vanzelfsprekend van toepassing.

Zin in reizen! Altijd op de eerste rij, Very VIP!

Wij staan voor je klaar en hebben tomeloze energie om weer te kunnen doen waar we goed in zijn: droomvakanties uitstippelen en jou toegang verlenen tot de mooiste plekken in Amerika, Canada, Scandinavië, IJsland, Frankrijk, China en Japan. Ontdek ook het nieuwe reizen: Doets Deep Desires

Met vriendelijke groet,

Elske Doets en het Team van Doets Reizen


Laatste update: 23 september 11:36 | Onder voorbehoud van wijzigingen | Bekijk hier de uitgebreide uitleg en voorwaarden

Elske Doets - CEO van Doets Reizen

Doets Duidelijkheid Garantie

Heb je vragen over de Doets Duidelijkheid Garantie? Neem dan contact met ons op. Ook voor het inplannen van een adviesgesprek (op kantoor, telefonisch of per Doets Digi Date) is mogelijk.

Uitgelichte reizen