Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Doets Deep Desires in Finland

Met een Doets Deep Desires reis geniet je optimaal van je vakantie. Het is een nieuwe manier van reizen waarmee je compleet op gaat in de natuur, cultuur en alles wat Finland te bieden heeft. Je ontdekt hiermee de adembenemendste plekken van het land, verblijft in unieke accommodaties en maakt de mooiste routes door Finland.

Bekijk onze doets deep desires in Finland

Toegang tot de mooiste plekken in Finland

Finland zit natuurlijk vol met natuur en heeft daardoor talloze mooie plekken die je kan bezoeken. Met een Deep Desire reis naar Finland geven wij toegang tot deze mooie plekken. Door bijzondere accommodaties en excursie voor je te kiezen kun je helemaal opgaan in je bestemming. Wij brengen je langs een aantal idyllische dorpen, zoals Kivijärvi, Levi en Rauma.

Red house - Archipel - Vakantie Finland - Finland reizen - Doets Reizen - Credits Visit Finland

Verblijf in unieke accommodaties

Tijdens je Deep Desire reis verblijf je in de meest unieke accommodaties. Alle overnachtingen zijn met zorg voor je uitgezocht, waardoor je optimaal kunt genieten van je reis. Je kan bijvoorbeeld overnachten in een geweldige glazen iglo. Vanuit je bed kan je 's avonds de prachtige sterrenhemel bekijken en word je in de ochtend vanzelf wakker door het daglicht.

Finland - Keski Suomi - Doets Reizen - Credits Julia Kivelä & Visit Finland

Mooiste routes in Finland

In Finland reis je dwars door de natuur met de mooiste routes. Wandel of fiets door de naaldbossen en langs de prachtige blauwe meren. Een rit langs het Saimaameer, het grootste meer van Finland, is zeker een aanrader. Kijk tijdens je autoreis ook zeker even naar de omgeving en geniet van al het moois dat Finland te bieden heeft.

Finland reisorganisatie

Bij Doets Reizen helpen we je graag met het vormgeven van je reis. Neem gerust contact met ons op en kom langs om je Finland rondreis naar eigen wens te maken. Onze Finland specialisten helpen je graag!

Rauma - Doets Reizen - Vakantie Finland - Credits VisitFinland

Uitgelichte doets deep desires in Finland

Logo Doets Reizen

Doets Deep Desires in Finland