Bosbranden Jasper Meer info

Emerald Lake Lodge

Een lodge in een betoverende omgeving, dat is Emerald Lake Lodge. Hier kom je helemaal tot rust! Emerald Lake Lodge ligt op een eilandje met verschillende cabins. Omdat je op een eilandje zit heeft elke cabin een prachtig uitzicht op Emerald Lake en heb jij gegarandeerd toegang tot het meer. Met een verblijf bij de Emerald Lake Lodge kom je weer dicht bij de natuur en je familie/vrienden te staan, want de kamers en cabins hebben geen televisie of telefoon verbinding. Zo kun jij optimaal genieten van je vakantie!

Na een volle dag het meer en de omgeving ontdekken kun je 's avonds heerlijk dineren in Restaurant Cilantro en daarna uitrusten bij het kampvuur, terwijl je terug denkt aan al het moois dat je vandaag hebt gezien.

Bekijk de video

Lodge aan Emerald Lake

Uitgerust waker worden met dit uitzicht? Dat kan bij de Emerald Lake Lodge. Omdat je hier overnacht ben jij als één van de eerste aanwezig bij het meer en kun je in alle rust de omgeving ontdekken, en aan het eind van de middag gaan de toeristen weer weg en heb jij dit prachtige uitzicht voor jou en nog een paar hotel gasten.

Emerald Lake Lodge in Yoho National Park - Doets Reizen - Canada

Altijd plek om te parkeren!

Omdat je aan het meer overnacht heb jij gegarandeerd toegang. Je hoeft geen tijdslot te reserveren en omdat het hotel zijn eigen parkeerplek heeft, heb je geen zorgen over het parkeren van je auto. Aan het eind van de dag vertrekken de dagjesmensen en kun jij nog genieten van je verblijf en de omgeving.

Emerald Lake Lodge in Yoho National Park - Doets Reizen - Canada

Huur een kano

De beste manier om Emerald Lake te ontdekken is via het water. Huur een kano en vaar over het prachtige meer. Neem een lunchpakketje mee en je kunt de hele dag varen en wandelen op plekken waar je anders niet komt.

Emerald Lake Lodge in Yoho National Park - Doets Reizen - Canada

Uitgelichte reizen