Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Emerald Lake is een van de vele hoogtepunten tijdens een reis door de Canadese Rockies. Het turkooizen Emerald Lake ligt in Yoho National Park en heeft een betoverende uitstraling. Doets Reizen boekt graag een verblijf in de Emerald Lake Lodge voor jou. Dit zorgt voor de beste beleving want in de middag trekken de toeristen weg en keert de rust terug rondom het meer.

Emerald Lake in Yoho National Park

Een bezoek aan West-Canada tijdens een autorondreis of camperrondreis is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan het schitterende Emerald Lake. Dit natuurlijke meer is dan ook met recht een van de meest populaire bezienswaardigheden in Yoho National Park. Je krijgt de beste indruk van het meer tijdens een circa 5 km lange wandeling die rondom het meer loopt. In de zomermaanden kun je tevens een kano huren. 

Overnachten aan Emerald Lake

De beste manier om het meer te bezoeken is door er te overnachten. In de ochtend en namiddag keert de rust terug en vertrekken de meeste dagjesmensen. In alle rust, met de overige gasten van de Emerald Lake Lodge, laat de schoonheid van dit gebied zich beter op je indringen. De sfeervolle cabins liggen verspreid over het 'eilandje'. Het restaurant en de bistro voorzien in een gezellige ontmoetingsplek. Doets Reizen heeft diverse kamers in de Emerald Lake Lodge ingekocht, zodat de kans groot is dat we een plekje voor je hebben. Met zo'n unieke ligging is het natuurlijk een gewilde overnachtingsplek. 

Reizen in de buurt van Emerald Lake

Logo Doets Reizen Canada

Emerald Lake