De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Cirque du Soleil - Zumanity

Las Vegas - Nevada

Zumanity is een verleidelijke draai aan de werkelijkheid. Een show vol sensationele acrobatiek en ondeugend plezier. Deels burlesque en deels cabaret, Zumanity is één volle nacht die je nooit zult vergeten! Geschikt vanaf 18 jaar en ouder. De vanaf prijs is gebaseerd op plaatsen in categorie A, één van de betere rangen in het betreffende theater. Indien je voor een lagere rang kiest zal de prijs iets afnemen. 

Showtijden: 19.00 uur en 21.30 uur
Duur: 90 minuten
Handlingsfee: Dienstverlening is ons vak en wij doen dit graag. Wij bieden gemak, zodat jij optimaal kunt genieten van het gebied of de stad. Als gevolg van vraag & aanbod zijn kaartjes al duurder dan de prijs die de organisatie ervoor vraagt. Daarnaast berekenen wij reserveringskosten voor werkzaamheden die wij verrichten. Voor grote ‘events’ kan de waarde van een ticket afwijken van de prijs die op het ticket staat. Wij handelen namens jou in een markt van ‘vraag & aanbod’ en zijn niet verantwoordelijk voor de verschillen. Eventuele verschillen tussen het aankoop bedrag en de verkoop waarde van het ticket wordt niet gerestitueerd.

Note: tarieven zijn op basis van het vraag en aanbod systeem en kunnen dus fluctueren. Jouw contactpersoon zal na boeking afstemmen welke tarieven van toepassing zijn.  

Reizen met deze excursie