Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Combi Jeeptour Canyonlands National Park & Raften Colorado River

Moab - Utah

In een 4x4 rijd je door indrukwekkende Canyonlands National Park. Onderweg volop mogelijkheden voor fotostops voor de mooiste plaatjes. De gids vertelt je alles over de flora en fauna en het ontstaan van deze unieke rotsformaties. Geniet van het prachtige landschap en de vele verschillende kleuren. Een must voor hobbyfotografen. In de middag ga je raften in Canyonlands National Park, de voorloper van de Grand Canyon. Het gesteente is miljoenen jaren oud en is zeer rijk aan fossielen. Het is kalme raft is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Het is een leuke manier om de prachtige omgeving van Canyonlands National Park vanaf het water te zien onder begeleiding van een gids. Je drijft af op met rustige snelheid met een enkele lichte stroomversnelling. Inclusief uitrusting.

Vertrektijden: dagelijks, tussen mei en september. De exacte vertrektijd wordt 24 uur van tevoren doorgegeven tijdens het herbevestigen van de tour.
Duur: een hele dag
Bijzonderheden: geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en zwaarder dan 18kg). Exclusief toegang tot het nationale park, circa USD 15.- per persoon of toegang met een geldige nationale parken pas.

Reizen met deze excursie