Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer
Overzicht

SeaWorld 3 parken voor de prijs van 2!

Orlando - Florida

Aanbieding: 3 parken voor de prijs van 2!

Met dit ticket kun je drie van de vier SeaWorld Parken bezoeken. Vooraf hoef je nog geen keuze te maken, dit doe je ter plaatse. Je kunt ervoor kiezen om drie verschillende parken te bezoeken maar ook 2x hetzelfde park is een mogelijkheid. Dit ticket is 14 dagen geldig na het eerste gebruik. Je kunt kiezen tussen een bezoek aan SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa en Adventure Island Tampa. 

SeaWorld Adventure Park is een attractiepark met als hoofdthema vissen en zeedieren, zoals; orka's, dolfijnen, roggen, haaien en pinguïns. Ook zijn er achtbanen en shows. 

Aquatica is het waterpark van SeaWorld. Dit waterpretpark combineert waterpret op de spectaculaire glijblanen met het zien van waterdieren. 

Busch Gardens Tampa is een attractie park vol met spannende achtbanen en een Afrikaans tintje. 

Adventure Island Tampa is het waterpretpark van de SeaWorld groep wat gelegen is in Tampa. Leuke glijbanen worden afgewisseld door een Lazy River en golfslagbad.

Vertrektijden: dagelijks afhankelijk van de openingstijden van het park
Duur: 3 x toegang
Bijzonderheden: Kijk op internet voor de actuele openingstijden, deze variëren per dag. De tickets zijn 14 dagen geldig vanaf het eerste gebruik.

Reizen met deze excursie