Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer
Overzicht

SeaWorld 4 parken keuze ticket - Unlimited Acces

Orlando - Florida

Met dit ticket kan je onbeperkt de vier SeaWorld Parken bezoeken. Dit ticket is vanaf het eerste gebruik 14 dagen onbeperkt geldig in de volgende parken: SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa en Adventure Island Tampa. Niet alleen de toegang tot deze parken is inclusief, maar ook parkeren bij de parken is in dit ticket inbegrepen. 

SeaWorld Adventure Park is een attractiepark met als hoofdthema vissen en zeedieren, zoals; orka's, dolfijnen, roggen, haaien en pinguïns. Ook zijn er achtbanen en shows. 

Aquatica is het waterpark van SeaWorld. Dit waterpretpark combineert waterpret op de spectaculaire glijblanen met het zien van waterdieren. 

Bush Gardens Tampa is een attractie park vol met spannende achtbanen en een afrikaans tintje. 

Adventure Island Tampa is het waterpretpark van de SeaWorld groep wat gelegen is in Tampa. Leuke glijbanen worden afgewisseld door een Lazy River en golfslagbad.

Vertrektijden: dagelijks afhankelijk van de openingstijden van het park
Duur: 14 dagen onbeperkt toegang tot alle bovenstaande parken
Bijzonderheden: Kijk op internet voor de actuele openingstijden deze variëren per dag. Bij dit ticket is ook parkeren bij de parken inclusief. De tickets zijn 14 dagen geldig vanaf het eerste gebruik.

Reizen met deze excursie