Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Golfvakanties in West Canada

West-Canada is een golfbestemming bij uitstek. Je golft middenin de prachtige natuur, naast meren, rivieren, tussen wildlife en op zeer uitdagende banen. Je combineert een rondreis door West-Canada met jouw favoriete sport. Een betere combinatie bestaat niet!

Bekijk onze golfvakanties in West Canada

Tee Times incl. golfcart

Wij maken reserveringen voor je op 18-holes golfbanen met 72 par. De golfbanen in West Canada zijn uitdagend en overstijgen de Nederlandse kwaliteit en service niveau. Bij elke golfreservering die wij voor je maken reserveren wij ook direct een golfcart, wel zo efficient.

Jasper - Golf - Golfen West Canada - Doets Reizen

Wildlife spotten tijdens het golfen

De kans op het spotten van wildlife tijdens het golfen is groot. Alle golfbanen liggen immers midden in de natuur. Sta niet verbaasd te kijken als er ineens een zwarte beer of een hert over de golfbaan flaneert. Dat kan alleen in Canada!

Jasper - Golf - Golfen West Canada - Doets Reizen

Uitgebreid reisbescheidenpakket incl. golfballen en tees

Voordat jij naar West Canada vertrekt, krijg je 6 weken van te voren een compleet en verrassend reisbescheiden pakket toegestuurd inclusief golfballen en tees. Ook onze unieke TripTip boekjes worden meegestuurd zodat je geen hoogtepunt over hoeft te slaan.

Kamloops - Golf - Golfen West Canada - Doets Reizen

Uitgelichte golfvakanties in West Canada

Logo Doets Reizen

Golfvakanties in West Canada