De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

IJsland Blog

Handige tips voor een IJsland vakantie? Persoonlijke aanbevelingen en blogs zorgen er voor dat jij alles te weten komt over IJsland. Wil jij een rondreis maken door IJsland, lees dan onze IJsland blogs voor actuele tips, informatie en persoonlijke aanraders.

Onze reiservaringen in IJsland

Om goed advies te kunnen geven zijn wij natuurlijk zelf in IJsland geweest. Wij kunnen je daarom alles vertellen over de unieke natuurwonderen die IJsland rijk is. Onderweg kun je onze reiservaringen van IJsland ook nog teruglezen want deze zijn gebundeld op de Doets Experience en de Doets Reisblog. 

Jökulsárlón Glacial Lagoon - IJsland - Doets Reizen

Een stedentrip naar IJsland

Wil je eens een ander soort stedentrip, kies dan voor een stedentrip naar IJsland. In 3,5 uur bereik je de luchthaven van Reykjavik. Ontdek de hoofdstad van IJsland, maar maak ook zeker een dagtrip naar de Golden Circle en de South Shore. Deze prachtige natuurparken liggen vlakbij Reykjavik. Nog een paar dagen extra de tijd? Combineer een stedentrip IJsland met een stedentrip New York!

Reykjavik - IJsland - Doets Reizen

Een autorondreis door IJsland

Wil je al het moois van IJsland bewonderen? Maak dan een autorondreis rondom het eiland. In twee weken heb je highlights van IJsland gezien. Het landschap van IJsland verandert continue en je zal dan ook niet snel uitgekeken zijn op de natuur. De accommodaties waar je overnacht in IJsland zijn vaak perfect in balans met de omgeving. 

Gullfoss Waterval - Golden Circle - IJsland - Doets Reizen

Unieke excursies in IJsland

Tijdens je stedentrip of autorondreis door IJsland zijn excursies zeker een must. IJsland is een vrij land, je kan dan ook heel dichtbij en waterval komen. Maar wil je meer weten over de omgeving of staat een gletsjer beklimmen op je bucketlist, dan heb je zeker een gids nodig die jou alles kan laten zien en vertellen. 

Fjallsárlón Iceberg Lagoon - IJsland - Doets Reizen

Persoonlijk reisadvies voor IJsland

Laat je informeren over een vakantie naar IJsland. Kom langs bij ons op kantoor of maak een telefonische afspraak voor persoonlijk reisadvies. Wij zorgen dat we jouw wensen verwerken in de reis en de excursies goed aansluiten op jouw rondreis door IJsland. 

Skógafoss Waterval - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte reizen