Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Al 43 jaar met mooie mensen aan mooie reisavonturen werken

1 maart 2024 door Elske Doets

1 maart 1981 – 1 maart 2024

Bij het jubileum van 43 jaar Doets Reizen zou ik een opsomming kunnen geven van wat er in die periode bereikt is. Bij benadering zou ik het aantal klanten kunnen noemen dat we in 43 jaar een prachtige reis hebben bezorgd. Ik zou de uitbreidingen van ons reisaanbod over de afgelopen 43 jaar in de schijnwerpers kunnen zetten. Of de mooiste complimenten kunnen delen die ons in 43 jaar via brieven, mails en telefoontjes hebben bereikt.    

Ik kies, bewust, voor iets anders.

Stilstaan bij 43 jaar Doets Reizen heeft voor mij de meeste betekenis door onze langlopende en duurzame relaties onder de aandacht te brengen. Ofwel, gedreven ondernemers, vaak net als wij familiebedrijven, waarmee we soms al 43 jaar een fantastische match voelen. En bij wie we inmiddels aan een blik of een half woord genoeg hebben om te weten wat er nodig is om klanten een bijzondere ervaring te bezorgen.

Met bijzondere genegenheid denk ik bijvoorbeeld aan Lloyd Mandell van het Marseilles Hotel in het Art Deco District van Miami South Beach. Hoe hij met respect voor het architectonische erfgoed de unieke South Beach (SoBe)-ervaring al zoveel jaar zorgvuldig bewaakt.

Elske en Lloyd - Doets Reizen

Of aan de drie generaties familie Smalley, die op een nuchtere en doortastende manier van Cruise Amerika en Cruise Canada de grootste campermaatschappijen van respectievelijk Amerika en Canada hebben gemaakt, en die positie wonderwel weten vast te houden.

Elske en Micheal Smalley - Doets Reizen

En over vasthouden gesproken: de in alle uithoeken voelbare gastvrijheid van het Handlery Hotel in San Francisco heeft dankzij een jonge (eveneens derde) generatie eigenaren nieuw elan gekregen. Zó mooi om te zien…

Elske en Jon Handlery - Doets Reizen

Tot slot noem ik de familie Farmer, die al dertig jaar zeer succesvol een hotelketen managen in British Columbia (Canada), en met het gloednieuwe Hotel Zed (Tofino) aan een nieuw avontuur beginnen. Diep respect voor hun onvermoeibare ondernemingslust! 

Elske en Terry Farmer - Doets Reizen

Gezonde omzetcijfers zijn leuk. Prestigieuze onderscheidingen prettig. En erkenning is vleiend.

Maar…

Dat we als Doets Reizen al zo lang mogen samenwerken met mooie mensen – waaronder de hierboven genoemden – stemt mij het meest dankbaar.

Want ook (of júist) in de complexe wereld van 2024 maken mensen het verschil!       

Elske Doets

Directeur Doets Reizen

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Anderen bekeken ook