Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Doets Reizen: Al 42 jaar een tróts familiebedrijf

1 maart 2023 door Elske Doets

Het persoonlijke maakt verschil

In het bedrijfsleven draait bijna alles om snelheid, alertheid en efficiency, maar op een jubileum dag als deze mag daar, wat mij betreft, nog iets wezenlijks bij: het verschil van persoonlijke betrokkenheid en aandacht! Nog altijd is er bij ons die persoonlijke gedrevenheid jou, de reiziger, ‘op de eerste rij’ een fantastische ervaring te bezorgen.

Kantoor Doets Reizen in de jaren 90

Enorm veel plezier…

Al meer dan vier decennia lang halen wij enorm veel plezier en voldoening uit het regelen, samenstellen en zo perfect mogelijk uitvoeren van reizen naar speciale plekken in de USA, Canada, IJsland en Scandinavië. Ons grootste succes is te zien, of achteraf te horen krijgen, dat klanten samen met hun gezin of partner prachtige avonturen hebben beleefd en zo (nog) hechter met elkaar in contact zijn gekomen. Dáár doen we het voor.

Kantoor Doets Reizen in de jaren 90

Uitdagingen van nu

42 jaar ervaring betekent niet dat we op onze lauweren kunnen rusten. Krimp van de luchtvaart, onstuimig groeiend massatoerisme en onze wereldwijd verschralende natuur, stellen nieuwe eisen aan reisorganisaties – dus ook aan ons. Weet dat we bij Doets Reizen niet wegkijken van deze veranderende omstandigheden en met volledige inzet ook morgen weer voor jou aan de slag gaan.


Met als doel jou – Very VIP – op de eerste rij te laten genieten!  

Elske Doets & Team 

Kantoor Doets Reizen


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook