Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

‘Back to nature’ zonder ‘back to basic’ te gaan’

13 augustus 2018 door Melvin Malepaard

Tussen de ijzige gletsjers, kraakhelder sneeuw, een stralend zonnetje, rust en adembenemende natuur wandelen? Tijdens mijn bezoek aan CMH in de Canadese Rockies mocht ik het allemaal meemaken. Wauw, het maakte mij sprakeloos. Nog nooit heb ik zoveel mooie uitzichten en natuur gezien. Per helikopter wordt je op de mooiste plekken afgezet om vervolgens in een klein groepje te gaan hiken. Alles tot in de puntjes georganiseerd, in ongerepte natuur en vooral: zonder massa's toeristen om je heen.

CMH Cariboos- British Columbia - Canada - Doets Reizen

‘Back to nature’ zonder ‘back to basic’ te gaan’.

Ik heb het over mijn te gekke ervaring in de CMH Cariboos Lodge. Bij aankomst was ik direct al sprakeloos. De prachtige lodge ligt namelijk (als enige lodge/gebouw) in een uitgestrekte vallei. Je wordt omringd door bergen en bosrijke natuur en verder niets anders dan natuurlijk schoon. In de verte zie je al een gletsjer liggen, wie geniet er nou niet van zo’n uitzicht? 

CMH Cariboos- British Columbia - Canada - Doets Reizen

Echter de lodge is wel van alle gemakken voorzien. Zo kan je er heerlijk eten (dit zit ook bij de prijs inbegrepen), goede (lokale) wijnen drinken en wordt alles vers voor je voorbereid. Je krijgt, indien nodig, een lunchpakket mee als je op locatie gaat lunchen. Je kunt dus helemaal ontspannen.

CMH Cariboos- British Columbia - Canada - Doets Reizen

De CMH Cariboos Lodge is verder voorzien van een sauna, jacuzzi, massages, klimmuur, gym en een meer waar je heerlijk kan zwemmen of SUP’en. ’s Avonds kan je een heerlijk drankje drinken in het restaurant, bar of op de patio buiten, waar je je bijzondere ervaringen kunt delen met andere reizigers. Er zijn ook enkele muziekinstrumenten aanwezig, dus een gezellig kampvuur kan ook gecreëerd worden!

CMH Summer Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Laat je in deze bijzondere lodge dus prikkelen door de gastvrijheid, de natuur, de rust, de andere reizigers en hun verhalen en het heerlijke eten en drinken. Een combinatie tussen rust en actief zijn staat hier centraal. Enjoy every moment!

CMH Cariboos- British Columbia - Canada - Doets Reizen

Een avontuur om nooit te vergeten. Ga jij zelf ‘back to nature’ maar beslist niet ‘back to basic’? Doets Reizen geeft graag advies en reserveert jouw arrangement gecombineerd met misschien wel een camper- of autovakantie?  

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook