Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De perfecte afsluiting van een Florida reis: Een cruise

18 augustus 2016 door Sjanneke Geertsma

Je kunt natuurlijk je Florida rondreis afsluiten met een paar dagen in een fijn resort. Maar Sjanneke Geertsma,  Florida expert bij Doets Reizen heeft nog een beter idee: “Sluit je reis af met een vijfdaagse cruise naar de Bahama’s!”

Sjanneke beleefde deze trip onlangs zelf om te bekijken of de accommodaties voldoen aan het Doets Reizen kwaliteitsniveau, en kwam dol enthousiast terug. “Je vertrekt bijvoorbeeld vanaf Miami met Royal Caribbean Cruises. Je stapt ’s middags op en de volgende ochtend meer je al aan op Coco Cay in de Bahama’s. Het is een verder onbewoond eiland dat alleen leeft als er een schip aanmeert. Hier kun je de hele dag waterskiën, jetskiën, snorkelen. Bedenk een water activiteit en het kan daar.”

Cruise Bahamas - Cocobay - Doets Reizen

“De volgende dag eet je rum cakes in Nassau en bezoek je het National Art Museum. Een volgende stop kan Key West zijn, lekker nog even shoppen en dan is het weer terugvaren naar Miami. Echt een heerlijke afsluiting van een lange reis. Je hoeft even minder na te denken. Alles is voor je geregeld. Hier geldt: Achteroverleunen en je Florida-Experience, met een cocktail in de hand even mentaal verwerken. Heerlijk!”

Cruise Royal Caribbean - Cruisevakantie - Doets Reizen

Bekijk hier onze cruise reizen

Anderen bekeken ook