Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De beste plekken om te relaxen in Florida

8 mei 2015 door Sjanneke Geertsema

Voor een heerlijke zonvakantie ben je in Florida op de juiste plek. Alle ingrediënten zijn aanwezig: zon, zee, strand, spannende watersportactiviteiten, prachtige natuur en een relaxte sfeer. Voor ieder wat wils. Wij geven jou tips om optimaal te kunnen relaxen tijdens jouw rondreis door de 'Sunny State' Florida.

The Keys - Florida - Doets Reizen

Bezoek The Keys

We love The Keys! Gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico heb je overal water om je heen. De prachtige weg van de Keys brengt je langs prachtige uitzichten en talloze eilandjes. De vele havens met de sfeervolle restaurants waarvandaan je overdag vele watersportactiviteiten, zoals vissen, duiken, kajakken en snorkelen. Het drukste eiland van de Keys is Key West. Dit komt omdat iedereen op het zuidelijkste puntje van Amerika wil staan. Vanaf het ‘Southern Most Point’ is het namelijk maar 90 mijl naar Cuba. Ga ook zeker langs Duvall Street en geniet aan het einde van de dag niet te genieten van de zonsondergang die elke dag feestelijke wordt gevierd. Voor een rustiger verblijf ben je op het juiste adres in Duck Key of op Islamorada. Vlakbij Islamorada vind je de Turtle Hospital. Het is prachtig om te zien dat zij daar de zieke schilpadden verzorgen.

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

Flaneren in Miami

Je zou het misschien niet verwachten maar in Miami kan je heerlijk relaxen. Je kan Miami aandoen als stedentrip of tijdens je rondreis door Florida. Je kunt er heerlijk shoppen en mensen rijden en lopen hier rond om te zien en gezien te worden. Zoek je iets meer rust in Miami? Bal Harbour of Sunny Isles zijn daarvoor de juiste bestemming. Daar is het iets rustiger, maar als je de drukte wilt opzoeken zit je binnen 30 minuten in het bruisende hart van de stad.

Mangrove Tunnel Tour - Everglades National Park - Florida - Doets Reizen

Avontuur in de Everglades

Wil je tijdens je rondreis door Florida avontuur beleven? Dan ben je in de Everglades op de juiste plek. De huisdieren van Florida vind je hier terug, zoals alligators en de krokodillen. Kies ervoor om met een airboattour over het moeras te 'vliegen' of ontdek de Everglades per kano. Sta oog in oog met de aligators tijdens jouw vakantie in Florida. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook