Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Doets Deep Desires

26 juni 2020 door Doets Reizen

Diep in contact, met elkaar en de omgeving. 

Een belangrijk aspect van reizen is dat je elkaar, en ook jezelf, op een nieuwe manier leert kennen. In een wereldstad, immense woestijn of op een onvoorstelbaar helblauw meer kijk je nu eenmaal anders naar jezelf en elkaar, dan wanneer je thuis voor de tv zit of in de tuin. Doets Reizen heeft altijd al veel geïnvesteerd in de kwaliteit van de reis en van het samenzijn. Een vakantie is niet alleen van de ene naar de andere attractie hollen, maar net zo goed de verhalen die je er achteraf over kunt vertellen. Precies om deze reden zorgt Doets Reizen dat je altijd eerste rij zit; zoals wij dat noemen ‘Very Vip’. Want juist als je het beste uitzicht hebt, de mooiste excursie doet, de meest spectaculaire dieren ziet en daarbij in het gerieflijkste hotel logeert, is de kans het grootst dat je geïnspireerd raakt en met de meest bijzondere verhalen terugkeert. Hoe intenser de beleving, hoe krachtiger de verhalen.

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Doets Deep Desires

Geeft toegang tot diepgang

Dat je door corona niet meer onbeperkt overal heen kunt reizen, is natuurlijk vrijheidsbeperkend. Aan de andere kant: omdat het je meer moeite kost om ergens te komen, ga je scherpere keuzes maken. Wat wil je absoluut gaan zien of meemaken? En wat vind je oké om over te slaan? Dit soort afwegingen, die je vroeger niet hoefde te maken, worden nu een wezenlijk deel van je planning. Juist omdat je scherpe keuzes moet maken en alleen de écht diepe reiswensen overblijven, gaat Doets Reizen extra hard voor je aan de slag om van jouw diepste wensen schitterende belevenissen te maken. Omdat wij veel kennis hebben over de locaties en gebieden die wij aanbieden, hebben wij daarbij een voorsprong en kunnen we jou, wat je ook kiest, steeds naar de bijzondere plekken, attracties en eigenaardigheden leiden. Deze nieuwe manier van reizen – minder rondtrekken, meer verdieping – noemen we Doets Deep Desires. 

Haal je ‘diepste’ reiswensen naar boven

Glamping Zion National Park - Utah - Doets Reizen

Niet rondrennen, contact maken

Heel concreet. Met Doets Deep Desires ga je in Amerika, Canada of IJsland niet tien nationale parken bezoeken, maar twee of drie. En scheur je niet naar alle uithoeken wanneer je in New York of Los Angeles bent, maar pik je jouw favoriete musea, parken, buurten of sportevenementen eruit, zodat je maximaal op jóuw manier geniet.  Doets Deep Desires staat ook voor het los laten van oude patronen. Daarom zullen er in de toekomst ook nieuwe reizen ontworpen worden in landen als China, Japan, IJsland, Frankrijk, Scandinavië en andere Europese bestemmingen. Hier zullen wij, geheel in lijn met wat je van ons gewend bent, fantastische reizen gaan organiseren, waar je op een onvergetelijke manier – ‘diep’ – in contact komt met de lokale natuur of cultuur. En je dingen beleefd die je nergens anders zó kunt beleven. Naast het zien van bijzondere dingen heb je daarnaast voldoende tijd om volledig tot rust te komen. Bekijk hier de eerste Doets Deep Desires reizen

Amangiri Resort Amerika - Doets Reizen - Luxury Hotel in Amerika

Nieuwe bestemmingen in Europa

Al maanden is het team van Product Managers bezig met het samenstellen van nieuwe reizen binnen Europa. Het concept is simpel: dezelfde kwaliteit die je ooit hebt meegemaakt in Amerika, Canada of IJsland maar dan in Europa. We verlenen je straks, wederom toegang tot mooiste plekken in landen als Frankrijk, Zweden en Noorwegen. 

CMH Cariboos- British Columbia - Canada - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook