Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Het Amangiri Resort

25 april 2017 door Kim Otter

Gelegen midden in de woestijn van Utah overtreft het Amangiri Resort al je verwachtingen. In de 'middle of nowhere' kun je optimaal genieten van de luxe van het resort en de highlights in de omgeving. 

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Maximaal genieten in het Amangiri Resort 

Amangiri betekent letterlijk 'peaceful mountain', letterlijk vertaald is dit rustieke berg. Een oase van rust is het hier zeker. In het hele resort is rekening gehouden met de natuur. Zo zijn de kleuren van de binnen- en buitenmuren in 'woestijn kleur' geschilderd en is het zwembad om een rots heen gemaakt. Geniet van het waanzinnige wellnessgedeeelte met sauna, stoomcabines en massageruimtes. In het restaurant kan je uitstekend dineren, onder leiding van chef Jacob Anaya worden alle gerecht in de open keuken bereid en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten. Ook de kamers zijn van alle gemakken voorzien, de kamers zijn smaakvol ingericht, prachtige privé badkamer en wanneer je wakker wordt heb je direct zicht op de woestijn.

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP


Bezienswaardigheden in de omgeving

Op twintig minuten rijden van het Amangiri Resort ben je in het plaatsje Page welke wereldberoemd is geworden vanwege de Antelope Canyon. Deze slot canyon is alleen te bezoeken onder leiding van een Navajo gids. De indrukwekkende samensmelting van rood, oranje, wit en bruin, de zeer bijzondere vormen in combinatie met het verhaal achter het ontstaan van de canyon zorgen voor een spectaculaire ervaring. Ook een bezoek aan Horeshoe Bend behoort tot de mogelijkheden of kies voor een vlucht waarbij je beide highlights combineert!

Helikopter Tower Butte Landing Tour - Page - Arizona - Doets Reizen

Het is een heerlijk verblijf voor minimaal twee nachten. Voor het Amangari Resort geldt er maar een ding: ‘Dompel je onder in ultieme luxe en geniet’! 


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook