Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Glamping in Amerika

31 juli 2018 door Melvin Malepaard

Waarom kamperen als je kunt glampen? De Luxury Glamping Experience is voor iedereen die graag in de natuur overnacht maar niet wil inboeten aan comfort en privacy. Dus geen gedoe met haringen of gesleep met spullen maar slapen in een kingsize bed en de prachtige Amerikaanse natuur op z’n best kunnen ervaren.  

Maak je autoreis door de Verenigde Staten extra onvergetelijk door te overnachten in een Luxury Glamping-tent. Deze luxe tenten staan niet zomaar ergens: midden in de natuur, op de meest geweldige plekken. Back to nature betekent in dit geval niet meteen back to basic want aan comfort ontbreekt het niet. Er is geen wifi en je hebt verder geen hotel- of campingfaciliteiten, maar je kunt wél genieten van luxe: de meeste tenten hebben zelfs een badkamer. Binnenin is het net alsof je in een echte hotelkamer staat. Slapen doe je op een heerlijke matras, in een kingsize bed. Sommige tenten hebben zelfs een stargazing roof.


 s’ Avonds duik je na het kampvuur de tent in en kijk je vanuit je comfortabele bed, via het grote raam, naar de sterrenhemel. Hoe romantisch is dat?! De kans dat je veel sterren zult zien, is trouwens groot omdat je midden in de natuur zit en weinig last van lichtvervuiling hebt.


Op je wenken bediend

De luxe glamping-tenten staan op verschillende terreinen verspreid over Amerika. Maar ze zijn vooral daar waar de omgeving en natuur het meest spectaculair zijn. Dat is vaak aan de rand van een Nationaal Park zoals Grand Canyon, Zion National Park, Yellowstone, Mount Rushmore, Glacier National Park en Great Smokey Mountains. Maar je kunt ook glampen bij Moab in Utah, deze plaats is dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige Arches National Park of Canyonlands National Park. Wil je het liefst helemaal op je wenken bediend worden?


Een verblijf in een Luxury Glamping-tent is ideaal tijdens een autoreis dwars door de Verenigde Staten. Of gebruik het als welkome afwisseling in combinatie met hotelovernachtingen op je roadtrip langs de Californische kust en Las Vegas. Dichter bij de natuur overnachten lukt bijna niet! Hoe dan ook: glamping geeft een geweldige twist aan je auto- én hotelvakantie.  

Anderen bekeken ook