Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Glamping bij Grand Canyon

18 juli 2019 door Ananda Visser

Glamping is een geweldige ervaring voor iedereen die graag in de natuur verblijft, maar niet wil inleveren op het gebied van comfort en gemak. We bieden verschillende glamping locaties aan in de USA. Glamping wordt steeds populairder en daarom komen er ook steeds meer locaties bij! Ik heb zelf het gave glampen mogen ervaren bij de Glamping nabij de Grand Canyon!

UnderCanvas Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

De luxe tenten hebben allemaal een fijn bed en een eigen badkamer met ruime douche, wasbak en toilet. Voor de koudere nachten is er een houtkachel aanwezig. De tenten hebben twee lagen die dicht te ritsen zijn. De eerste dient als hor en de tweede is voor privacy. Voor de tent heb je een eigen veranda, vanwaar je de sterrenhemel kunt bewonderen.

UnderCanvas Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Je kunt er ook voor kiezen om de sterren vanuit bed te bewonderen door te kiezen voor de Stargazer tent. De tent heeft dezelfde faciliteiten als de Deluxe Tent, maar er zit een raam boven het bed gebouwd. Je kunt dan liggend vanuit bed de sterren bewonderen!

UnderCanvas Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

In de grotere lobbytent zit een caférestaurant waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren. Alle glamping gasten komen hier samen en er hangt een gezellige sfeer. Buiten kan je aanschuiven bij het kampvuur en smores roosteren.

UnderCanvas Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Wij vonden de Glamping ervaring erg geslaagd! Fantastisch om op een luxe manier te kamperen. Je kunt genieten van de privacy en het gemak van een eigen luxe tent, maar kan ook de gezelligheid opzoeken bij de kampvuren of bij het café-restaurant in de Lobbytent. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook