Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

De 8 gaafste Glamping plekken in Amerika

10 december 2018 door Anouk Gortzak

Maak je autoreis door de Verenigde Staten extra onvergetelijk door te overnachten in een luxe glamping tent. Deze luxe tenten staan niet zomaar ergens, je kunt ze namelijk vinden midden in de natuur, op de meest geweldige plekken. Denk bijvoorbeeld aan de rand van een nationaal park in Amerika. Dichter bij de natuur overnachten lukt bijna niet. Glamping geeft een geweldige twist aan je camper- of autovakantie door de USA!

Glamping Zion National Park - Utah - Doets Reizen

Glamping Zion National Park - Utah - Doets Reizen

Dit zijn de 7 tofste plekken om te overnachten in een glamping tent:

1. Glamping bij Zion National Park

Deze glamping plek ligt in het prachtige Zion National Park in Utah en ligt op korte afstand van de schitterende paden, avonturen en spectaculaire uitzichten op de majestueuze rode rotsen die Zion zo beroemd maken.


2. Glamping bij de Grand Canyon National Park
Het op safari ge├»nspireerde glamping park ligt op 25 minuten rijden van de ingang aan de zuidkant van het Grand Canyon National Park en biedt de perfecte luxe kampeerervaring in de buurt van dit wereldberoemde natuurwonder. 


3. Glamping bij Arches National Park 
Ervaar de majestueuze pracht van Arches National Park en Canyonland National Park in Moab. De luxe glamping is een paradijs voor buitenliefhebbers en ligt dicht bij prachtige attracties en avonturen van deze imponerende natuurparken in Amerika. 


4. Glamping bij Yellowstone National Park
Stel je voor dat je wakker wordt van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de natuur op een van de meest spectaculaire plekken op aarde. Op slechts 10 minuten van de westelijke ingang van Yellowstone National Park, overnacht je in een eigen luxe glamping tent met ongelooflijk uitzicht, een rustige, afgelegen locatie, on-site dineren, een scala aan activiteiten, en natuurlijk Yellowstone direct voor de 'deur'. 


5. Glamping bij Glacier National Park

Gelegen op slechts 10 kilometer van het adembenemende Glacier National Park, waar hoge bergtoppen afgewisseld worden door watervallen en gletsjers en wilde dieren net zo vrij rondlopen als ze altijd hebben gedaan, is overnachten in een glamping tent een avontuur als geen ander.


Glamping - Glacier National Park - Montana - Amerika - Doets Reizen

6. Glamping in de Great Smoky Mountains
Je wordt ondergedompeld in een prachtig natuurgebied waar je wakker wordt met de geluiden van de natuur op de 182 hectare grote glamping plek op slechts enkele minuten van het meest bezochte nationale park van Amerika; Great Smoky Mountains.

Glamping - Great Smoky Mountains - North Carolina - Amerika - Doets Reizen

7. Glamping bij Mount Rushmore
Geniet overdag van het uitzicht op Mount Rushmore en 's nachts van een sterrenhemel met ongelofelijke uitzichten op de Melkweg, allemaal vanuit je eigen luxe glamping tent.

Glamping - Mount Rushmore - South Dakota - Amerika - Doets Reizen  

8. Glamping in Yosemite National Park 

Coming Soon!

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook