Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Grizzlyberen en First Nations

7 november 2018 door Melvin Malepaard

Dat de natuur in West Canada onovertroffen mooi is, weten we inmiddels. Juist in de populaire zomermaanden bruist het qua wildlife in Canada. Dat is mede te danken aan de zalmtrek en de ongerepte natuur. Daar komen van oudsher wilde dieren zoals walvissen, roofvogels en beren op af.

Grizzly Bears & First Nations door Seawolf Adventures: het neusje van de zalm

Zie de grizzlyberen van Brits Columbia van dichtbij tijdens een intieme en meeslepende natuurervaring. Laat je door de gidsen van First Nations  meenemen op een tocht over de ontzagwekkende waterwegen van de traditionele gebieden van de oorspronkelijke bewoners in Canada.

Seawolf Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Hernieuw je contact met de natuur en leer alles over de cultuur van de First Nations, in een allesomvattende ervaring waarbij je respectvol wilde dieren zult bekijken, combineert met een tour door het ongerepte natuurlandschap van het noorden van Vancouver Island en de omliggende regenwouden.

Seawolf Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Deze excursie bestaat uit een klein reisgezelschap van maximaal zes personen zodat je op een authentieke manier het natuurlijke habitat van grizzlyberen zult zien, beleven en ervaren. Wit gestreepte dolfijnen dansen naast de boeg van de boot, Arenden zweven door de lucht en wolven dwalen over de met schelpen bezaaide stranden, waar ooit oude dorpen werden bewoond door het Musgamakw Dzawada’enuxw volk. Geniet van een continentaal ontbijt, terwijl je migrerende orka’s ziet opduiken vanuit de zee.

Seawolf Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Sta oog in oog met grizzly’s, orka's en bald eagles. Het bijzondere aan deze tour is dat je ook aan wal gaat om de Broughton Archipelago met een ervaren First Nations-gids te verkennen. Deze tour is door de Canadese overheid bekroond met het Canadian Signature Experience-predicaat.

Seawolf Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook