Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Juichen voor de New York Rangers!

11 november 2016 door Marieke Herder

Het bekijken van een sportwedstrijd is een All-American Experience die je zeker niet mag missen tijdens jouw rondreis door de USA. Er is voor ieder wat wils! Wat denk je van honkbal, basketbal, American football of ijshockey? In New York kan het allemaal! Dit keer moedigden wij het ijshockeyteam de New York Rangers aan tijdens onze stedenstrip naar New York. 

Madison Square Garden in New York

Misschien dat je het thuis in Nederland niet ziet zitten om een paar uur lang naar een sportwedstrijd te kijken, in Amerika moet je het gewoon een keer meemaken. Niet op een tv scherm maar echt in het stadion. Het aanmoedigen van de Rangers gebeurt in het Madison Square Garden. Het overdekte sportcomplex is de thuishaven van zowel de basketballers van de New York Knicks als de ijshockeyende New York Rangers. Maar ook is dit de plek de grootste artiesten de bühne beklimmen. 

Bezoek een wedstrijd van de New York Rangers

De Amerikaanse beleving maak je natuurlijk mee tijdens de wedstrijd. Je wordt verwelkomd door de geur van hotdogs en pizza's en er worden tientallen grote bekers bier en frisdrank ingeschonken. De sfeer in de arena is duidelijk aanwezig en de passie die de fans met zich meebrengen is iets wat je niet veel vaker meemaakt. Daarnaast staan de supporters van beide teams zelfs gemengd in het publiek en voordat de wedstrijd begint zingen zij schouder aan schouder het volkslied. De wedstrijd zelf is een waar spektakel. Zelfs tijdens het aanvegen van de ijsbaan en de pauze tussen de sets blijf je om je heen kijken. Er is muziek, lichtshows en een korte wedstrijd met de New York Rangers van de toekomst. Zelfs als niet sport-fan moet je dit meegemaakt hebben!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook