Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Waar kun je gezellig eten in New York?

8 augustus 2017 door Marieke Herder

In sommige steden is het lastig om gezellige restaurants te vinden. Zelfs in New York. Vaak zie je aan de buitenkant niet hoe sfeervol en gezellig het binnen is. En ik vind het zonde om dan maar weer naar een Starbucks te gaan.

Loop eens één van onze hotels binnen voor een kop koffie, lunch of diner. Zo dronk ik een bakkie in het North Square Restaurant van het Washington Square Hotel. Hier komen veel schrijvers, studenten en leraren. Je zit dus midden tussen de locals.

Voor de lunch raad ik het Italian Restaurant in het Gild Hall Hotel aan. Een gezellig en knus restaurant waar je voor een betaalbare prijs heerlijk kunt eten.

Gild Hall, a Thompson Hotel - New York - Doets Reizen

Ben je met kinderen of wil je weten hoe het is om in een echte Amerikaanse diner te eten? Ga dan naar de Tic Tock Diner, dat onderdeel van het iconische New Yorker Hotel is. Ik at er een lekkere hamburger maar sandwiches en salades staan hier ook op het menu.

The Wyndham New Yorker Hotel - Doets Reizen

Wil je na een lange dag in de Big Apple even van alle highlights bijkomen? Ga dan naar het Roxy Hotel! Geniet met een kaasplankje en glas wijn van jazz-muziek. Bijna iedere avond treedt er wel een liveband op. Kom, ook als je niet van jazz houdt, want de sfeer is fantastisch! Roxy Hotel voelt aan als thuiskomen. Toen ik hier voor het eerst binnenkwam proefde ik meteen de gezellige, huiselijke sfeer. Een tip: reserveer vooraf een tafel. 

Nog een plek dat je niet kunt missen, Bar 65. Het bevindt zich op de 65e verdieping van Rockefeller Center. Heb je iets te vieren of wil je gewoonweg genieten van je verblijf in New York? Reserveer dan voor ‘s avonds een tafel in Bar 65. Geen lunch dus maar een diner, omdat tegen die tijd de stad prachtig verlicht is waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over de skyline van New York!

Dus, als je niet weet waar je gezellig kunt ontbijten, lunchen of dineren, loop dan eens een hotel binnen en laat je aangenaam verrassen!

Hotel 50 Bowery - New York - Doets Reizen


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook