Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Luxe en glamour in New York

15 maart 2019 door Jeremy Metselaar

Luxe en glamour kent in het land van onbegrensde mogelijkheden geen belemmeringen. In New York lijken echt alle grenzen verdwenen. Wie geld heeft, kan het hier naar hartelust uitgeven.

Zien & Doen

Doets Reizen heeft connecties. Hierdoor kunnen wij privé-zeilboten, privéhelikoptervluchten en andere unieke VIP-activiteiten regelen.

Eten & Shoppen

Van privélounges tot VIP-tafels. In NYC kan de welgestelde toerist alles voor elkaar krijgen. Wil je toch liever onder de mensen blijven? Dan raden we Bar 65 in Rockefeller Center aan. Qua uitzicht op eenzame hoogte! Shoppen doe je in de vele designer shops op 5th Avenue of Millionairs Row in de Upper East Side. Brunchen doe je bij Sarabeth’s in Upper East Side.

Slapen

Accommodaties in het luxe topsegment zijn ruim vertegenwoordigd. Toch vinden we de meeste luxe hotels kil, afstandelijk en een tikkeltje over de top. Wil je genieten van ultieme luxe op een benaderbare manier? Dan is onze favoriet The Beekman, met een prachtige atrium. Goud, marmer en een butler vind je in het St. Regis Hotel. Dit hotel is kleinschalig en uitmuntend qua luxe en service.

The Beekman Hotel - New York - Doets Reizen

TIP: Bezoek vooraf de officiële website van onze horecatips. In veel gevallen is het namelijk noodzakelijk om van te voren een tafel te reserveren. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en bespaar je kostbare tijd.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook