Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Overnachten in Las Vegas doe je hier!

3 februari 2016 door Elske Doets

Living the American Dream kan natuurlijk in Las Vegas! De hysterische hotels, de shows van Cirque du Soleil en de luxe en rijkdom. Je kijkt je ogen uit wanneer je verblijf in Las Vegas. Midden in de woestijn doemt de stad Las Vegas uit het nieuws op. Een eigen wereld met veel plastic fantastic. Dat lijkt in ieder geval op het eerste oog zo, maar schijn bedriegt. Vanaf midden jaren negentig zijn, onder meesterlijk oog van Steve Wynn, de meest prachtige resorts gebouw, waar je je blijft verbazen over de luxe en rijkdom die er is. Vandaar een aantal fantastische hotels uitgelicht..

Bellagio Resort in Las Vegas

Gelegen midden op de strip van Las Vegas vind je het Bellagio Hotel. Dit stijlvolle, romantische hotel heeft jou zo veel meer te bieden dan alleen een overnachting. Het hotel is geïnspireerd op Italië. Het hoofdgebouw van het hotel is 151 meter hoog! Het telt meer dan 3000 kamers en heeft te gekke faciliteiten. Waar je het Bellagio misschien van kent zijn de dansende fonteinen voor het hotel met  een prachtige licht show. Dit moet je gezien hebben! 

Bellagio Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

New York New York Hotel in Las Vegas

Het statige New York-New York ligt op de hoek en aan het begin van het zuidelijke gedeelte van The Strip. Dit hotel is een stad in een stad en geheel in Art Deco stijl gebouwd. Je ziet wolkenkrabbers, Miss Liberty, de Brooklyn Bridge, een Central Park casino, straatjes in Greenwich Village een spannende rollercoaster en een buitenzwembad. Hier kan je naar de show Zumanity van Cirque du Soleil. Uniek is de pub van Nine Fine Irish Men. Deze pub is met recht uniek aangezien het gehele interieur uit Ierland komt, met live music, een terras bij de Brooklyn Bridge en een legende rond de Nine Fine Irish Men die uiteindelijk tot deze pub heeft geleid.

New York New York Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

The Venentian Hotel in Las Vegas

Midden op de Strip vindt je een klein stukje Italië terug. Het hotel staat vooral bekend om het varen in de wereldberoemde Venetiaanse gondels. De beroemde gondels varen via het kanaal, het gigantische Grand Canal Shoppes binnen. Hier tref je diverse luxe winkels aan en dat allemaal binnen het hotel. Ook al overnacht je hier niet, neem zeker een kijkje!

The Venetian Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

MGM Hotel in Las Vegas

Gelegen aan de strip van las Vegas vind je het grootste hotel van Vegas, het MGM Grand Hotel. Het is een mega resort, in veel Hollywood films is dit hotel het middelpunt geweest. Doordat het hotel ruim opgezet is creëert het ondanks de grote van het hotel toch een bepaalde rust. Het hotel is toegankelijk voor jong en oud. Er valt genoeg te beleven in dit resort, zo is er een supergroot zwemparadijs met meerdere zwembaden en een lazy river. In dit zwembad worden regelmatige grote poolparty’s gehouden met wereldberoemde dj’s zoals Martin Garix, Tiësto en David Guetta. 

MGM Grand - Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Aria Resort in Las Vegas

Het Aria Resort in het hart van het City Centre zal de skyline van deze stad voor altijd veranderen. Het is ongelooflijk stijlvol, met vier torens met daarin twee hotels en appartement én het Crystal Shopping Center. Ze zijn modern, strak, stijlvol en met veel kunst ingericht. Zo vind je er een kunstwerk met ijspilaren die van echt ijs zijn! 

Aria Resort - Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Alles is mogelijk in Vegas, en vergeet niet: 'What happens in Vegas, stays in Vegas!'

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook