Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Overnachten op de Carmel Valley Ranch

23 mei 2019 door Sander Leystra

Carmel Valley Ranch

Voor mijn werk als reisspecialist bij Doets Reizen heb ik al veel mooie en bijzondere accommodaties mogen bezoeken en ervaren. Tijdens mijn reis langs de kust van Californië heb ik de Carmel Valley Ranch bezocht en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Verblijf hier tenminste twee nachten, om echt de voordelen te ervaren en zelfs na een week zul je nog niet verveeld zijn.

Carmel Valley Ranch - Carmel - California - Amerika - Doets Reizen

Naast dat het een fantastische plek is om te slapen, heeft het nog zoveel meer te bieden. Het begint al vanaf het moment dat je de Highway 1 afslaat en via de Carmel Valley Road de gelijknamige vallei binnenrijdt. Je voelt de rust en ruimte en dat gevoel blijft zolang je hier bent. Het terrein van de Carmel Valley Ranch is onwijs groot en biedt veel meer dan de accommodatie zelf. Voor de golfliefhebbers is er een veelgeprezen 18-holes golfbaan, waar je als gast korting krijgt op de green fee. Maar er zijn ook meerdere tennisbanen, zwembaden, een basketbalveld en een boogschietveld.  Om daarna heerlijk te ontspannen in de alom geprezen Aiyana Spa waar ze gebruik maken van de heerlijkste zelfgemaakte producten. Wil je zeker zijn van een massage afspraak, reserveer dan vooraf aan je reis, want de beschikbaarheid kan soms beperkt zijn.

Carmel Valley Ranch - Carmel - California - Amerika - Doets Reizen

Om te genieten van een heerlijk, met liefde bereidde maaltijd, kun je kiezen uit drie verschillende restaurants. Voor ontbijt of lunch kun je terecht bij The Clubhouse Grill, wat bij de golfbaan hoort. Verblijf je met je gezin op de Carmel Valley Ranch, ga dan eens eten bij de River Ranch Café, waar je in een meer casual zetting geniet aan bijvoorbeeld Taco Tuesday of Wood-Fired Pizza Night op vrijdag. Het grootste restaurant van de ranch is de Valley Kitchen. Een fijne ambiance, perfecte service en uiteraard goed eten is waar je verzekerd van bent. Tip: reserveer bij inchecken direct een tafel bij je restaurant naar keuze, zo weet je zeker dat er een tafel voor je opgedekt is.

Carmel Valley Ranch - Carmel - California - Amerika - Doets Reizen

Mocht je je nog vervelen, dan worden er nog tal van leuke activiteiten georganiseerd. In de lobby van het hoofdgebouw vind je een activiteitendesk die je graag verteld over alle mogelijkheden. Nooit massaal en altijd persoonlijk gericht op jou als gast. Ook bij de bloemen- en plantentuin, bijenkasten en het dierenverblijf worden rondleidingen gegeven, waar niet alleen de kinderen maar ook de ouders enorm veel zullen leren en geïnspireerd zullen worden.

Carmel Valley Ranch - Carmel - California - Amerika - Doets Reizen

Er is genoeg te doen en te zien, maar een goede nachtrust is ook niet geheel onbelangrijk. En die mening wordt door de Carmel Valley Ranch gedeeld! Naast het heerlijke bed, waar je echt goed zult slapen, zijn de kamers/ suites voorzien van alle gemakken. Uiteraard in iedere kamer een televisie (met Google Chromecast), openhaard, Nespresso apparaat, gratis WiFi en tegenwoordig voor de gadgetliefhebbers ook Amazon’s Alexa. Een zeer sfeervolle inrichting, een prachtig uitzicht en de ruime opzet maken dat je je rust helemaal zult vinden.

Carmel Valley Ranch - Carmel - California - Amerika - Doets Reizen

Anderen bekeken ook