Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Vintage shoppen in Magazine Street, New Orleans

17 februari 2017 door Elske Doets

Natuurlijk is het hectische en bruisende Bourbon Street in New Orleans het toeristische mekka van de stad dat je gezien moet hebben. Na advies te hebben gevraagd aan de lokale bewoners kwamen we uit in Magazine Street dichtbij Charles Street en wat een sfeer hing hier! Een bezoek waard tijdens jouw vakantie in New Orleans. 


De plek om te shoppen in New Orleans

Stap uit bij Washington Avenue en loop de 5 blokken naar Magazine Street. Loop langs de prachtige plantageachtige woningen met weelderige tropische begroeiing en romantisch dikke schaduwrijke eiken. Vervolgens wandel je over Magazine Street waar je leuke authentieke restaurants en winkels spot. Daar zagen we de winkel 'Century Girl Vintage', een uniek winkeltjes passend in de hele sfeer van deze straat met prachtige betaalbare vintage van soms wel 60-70 jaar oud. Stap naar binnen en laatje verrassen. 


Lafayette Cemetry in New Orleans

In New Orleans, vlakbij Magazine Street, vind je ook Lafayette Cemetry. Een veel voorkomende locatie voor jazz begrafenissen. Zeer mystiek door de bovengrondse graven en het Spaanse mos dat over de magnolia bomen hangt. De begraafplaats komt in veel films voor en de voodoo, dat erg populair is in New Orleans, is hier dan ook goed voor te stelen.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook