Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Bluescrush in Memphis

18 augustus 2016 door Elske Doets

De muzieksfeer opsnuiven doe je in Memphis op Beale Street. De klassieke blues en rock-'n-roll, het komt allemaal voorbij! Schuif aan bij een van de tafeltjes en geniet van muzikale avond. 

Beale Street - Memphis - Tennessee - Amerika - Doets Reizen

Tijdens een bezoek aan Memphis is Beale Street in de avonduren the place to be. Regelmatig worden hier ook feesten gegeven waarbij je verkleed gaat of dat alle motoren uit de omgeving zich in Beale Street verzamelen, je kijkt je ogen uit!

Het Rum Boogie Café  

Bij een bezoek aan Beale Street is de kans groot dat je neerstrijkt bij het Rum Boogie Café waar vaak tot ver na middernacht opgetreden wordt. 'Papa Chris' is hier een bekende artiest en brengt de klassieke blues aan bod, maar ook de rock-'n-roll van Elvis en de country stijl van Johnny Cash. 

Beale Street - Memphis - Tennessee - Amerika - Doets Reizen

De muziek is wat het reizen in de ‘Deep South’ zo bijzonder maakt en veel sfeer geeft. Ondertussen treedt de band van papa ‘Chris’, de Chris McDaniels Band’ elke vrijdag op in de Rum Boogie Café. Dit café is een van de beste blues cafe’s in Memphis. De beste spareribs eet je ondertussen bij 'Rendezvous', dit restaurant ligt vlak naast het iconische Peabody Hotel. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook