Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Zomerse rooftop BBQ met het personeel van Doets Reizen

28 juni 2023 door Luna Schraal

Geslaagde barbecue voor Doets-medewerkers 

Speciaal voor de medewerkers van Doets Reizen was er op 16 juni een gezellige barbecue georganiseerd. Waar anders kon dat beter plaatsvinden dan op het rooftop terras? Het terras is immers al zoveel jaar een karakteristiek onderdeel van het Doets-hoofdkantoor in Heerhugowaard. Omdat de locatie sfeervol en zeer makkelijk te bereiken is, verbaasde het niemand dat de genodigden al snel rond 17:30 uur binnendruppelden, niet in de laatste plaats omdat het ook nog eens heerlijk weer was! Wat ons betreft: een verdiend gelukje, dat heerlijke weer.

Uitmuntend 4-gangen diner

Bij een rooftop-BBQ hoort vanzelfsprekend eersteklas kookkunst. Vandaar de hooggewaardeerde aanwezigheid van topchef Melvin Boelsma, een goede bekende van Doets Reizen. Terwijl de medewerkers zich met een drankje in de hand al verheugden op wat komen ging en de onderlinge conversatie snel warmdraaide, was chef Melvin druk bezig met het voorbereiden van de verschillende topgerechten. Het volgende 4-gangen-diner stond op het punt geserveerd te worden:

  • Diverse gegrilde groente in een eetbaar bakje.
  • Zalm op 3 verschillende manieren bereid; gerookte zalm, zalm tartaar en zalm teriyaki
  • Gebakken biefstuk
  • Crème brûlée met; stukjes framboos, aardbei en watermeloen, passievrucht coulis, panna cotta, witte chocola, muntblaadjes en mascarpone met sponscake

Met deze culinaire verwennerij was het nóg makkelijker een fijne avond te hebben. En keken we, zodra het afgelopen was, nog weer reikhalzender uit naar de Summer BBQ van volgend jaar. Duizendmaal dank, topchef Melvin!

Bij Doets ben je geen nummer

De reden dat we apart aandacht besteden aan deze Summer BBQ is om nog eens te benadrukken dat je geen nummer bent als je bij Doets Reizen werkt. Dat het bedrijf er veel aan gelegen is medewerkers in een goede sfeer te laten werken, en op de juiste momenten iets terug te doen, zoals nu met deze BBQ. Juist tijdens deze informele momenten word je als medewerker ‘gezien’ en krijg je de kans ‘zichtbaar’ te zijn. Een benadering waar de Doets-medewerkers erg blij mee zijn, en waarvan ook telkens blijkt dat het de werksfeer positief beïnvloedt.
 
Ik sluit af met het bedanken van Elske Doets en Melvin Boelsma, die deze BBQ voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Ook werken bij Doets Reizen?

Wil je ook werken bij Doets Reizen? Bekijk hier de actuele vacatures.

Anderen bekeken ook