De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisbureau voor Amerika

Op zoek naar een reisbureau voor Amerika? Doets Reizen is de specialist in reizen naar Amerika en meer dan enkel een reisbureau voor Amerika. Doets Reizen realiseert namelijk jouw droomreis naar de USA door samen met jou de mooiste Amerikareis op maat samen te stellen waarbij beleving centraal staat.

Specialist van Noord-Amerika

Doets Reizen is sinds 1981 een reisorganisatie voor onder andere reizen naar Amerika. Jan Doets is de Amerika reisorganisatie gestart als Jan Doets America Tours en zijn dochter Elske Doets heeft dit in 2001 voortgezet. Een echt familiebedrijf dat sinds 2019 bekend is als Doets Reizen. 

Brooklyn Bridge - New York - Doets Reizen

Waarheen in Amerika?

Doets Reizen wil graag weten wat jouw reiswensen zijn. Wat wil jij graag zien in Amerika? Wat zijn je verwachtingen en wat ben je al gewend van eerdere reizen? Ligt jouw interesse bij de prachtige nationale parken van de Verenigde Staten of juist de fantastische steden van de USA? Kies je voor een autorondreis, camperrondreis, stedentrip of misschien wel een cruise? Amerika heeft enorm veel te bieden. Denk aan de indrukwekkende Grand Canyon of het bruisende New York City. Er is zo veel te ontdekken in de USA. Genoeg voor jarenlang vakantieplezier! Als reisorganisatie voor Amerika zetten we graag samen met jou de wensen op een rij om er samen een droomreis van te maken. Uiteraard geven wij hierbij de beste reistips voor Amerika.

Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Reis op maat naar de USA

Wij hebben alvast fantastische reizen door de USA voor je opgesteld. Wijken jouw reiswensen hiervan af? Geen probleem, want Doets Reizen is meer dan enkel een reisbureau voor Amerika! Wij vinden niets leuker dan een Amerikareis op maat samen te stellen. We weten inmiddels jouw wensen, dus we kunnen meteen aan de slag met het uitstippelen van een mooie route door Amerika.  

Camperreizen in California Highway 1

De beste beleving in de Verenigde Staten

Als Amerika specialist staat jouw beleving bij ons centraal. Bij het samenstellen van jouw droomreis door Amerika zullen we zorgen dat je de meest bijzondere plekken bezoekt op de beste momenten op de beste manier. Doets Reizen streeft ernaar dat door dit stukje extra beleving jouw Amerikareis een onvergetelijke ervaring wordt waar je nog jaren over napraat. 

Hotspots van de USA

Doets Reizen vindt het dus belangrijk dat haar reizigers op de mooie en bijzondere plekjes zitten. Een bijzondere locatie of verassende accommodatie geeft net dat stukje extra beleving aan een reis. Als Amerika specialist weten wij waar de hotspots van de USA zich bevinden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige accommodatie aan de Colorado River uitkijkende op de zonsondergang. Of een prachtige cabin midden in de bossen van het prachtige Yosemite National Park.

Mesa Verde - Colorado - Amerika - Doets Reizen

Reistips Amerika

Doets Reizen is meer dan een reisbureau voor Amerika en denkt graag met je mee over jouw reis naar de Verenigde Staten. Maak een afspraak en kom langs of bel ons voor reistips over Amerika. Samen plannen we jouw droomreis naar de USA! 

Uitgelichte reizen