De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Canada 2 weken

Canada in 2 weken? Dat klinkt misschien kort voor een rondreis door Canada, maar in deze tijd kan je al veel van de mooie plekken in het land ontdekken. De rondreizen naar Canada brengen je naar de prachtige nationale parken en de schitterende steden. Ontdek het met een autorondreis of een camperrondreis!

Rondreis van 2 weken met de auto

Ontdek Canada met een autorondreis van 2 weken. Tijdens een autorit rij je door de prachtige natuur en kan je de mooiste plekken van Canada bezichtigen. Rijd bijvoorbeeld over Highway 60 richting Algonquin Provincial Park en de kans is groot dat je onderweg een eland tegen komt.

Hornblower Cruise - Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

2 weekse camperrondreis

Met een camper heb je alle ruimte terwijl je een rondreis maakt door Canada. Maak bijvoorbeeld een camperrondreis van 2 weken over Vancouver Island en geniet van de natuur en de wildlife. In de wateren rondom dit eiland zou je orka's kunnen spotten en op het eiland kan je oog in oog komen te staan met een grizzly beer.

Camper huren in Canada - Camperhuur Canada - Campervakantie Canada - Doets Reizen

14 daagse Canada Reis

Met een rondreis van 2 weken kan je genoeg mooie plekken ontdekken in Canada. Deze vijf stedenzijn een echte aanrader tijdens je rondreis:

✅ Quebec
✅ Toronto
✅ Montreal
✅ Vancouver
✅ Calgary


Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen