De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stedentrip New York 7 dagen

Maak een 7-daagste citytrip naar New York City met Doets Reizen en verblijf dichtbij de hotspots in uitstekende hotels. The Big Apple staat bij veel mensen op de bucketlist en is ook een echte aanrader. Zelfs na 7 dagen ben je nog niet uitgekeken in deze veelzijdige stad.

Gezellige rooftop bars

Overal in New York zijn hippe rooftop bars te vinden en het kan dan ook niet missen om er eentje te bezoeken tijdens je stedentrip New York. Verblijf je toevalling in Hotel Gansevoort Meatpacking, dan is het ook zeker de moeite waard om de rooftop bar van dit hotel te bezoeken. Gansevoort Rooftop is de perfecte plek om een cocktail te nuttigen.


Times Square New York - Stedentrip New York - Doets Reizen

Ontspan in Central Park

Wil je even ontsnappen aan alle drukte van de stad? Duik dan het groene hart van The Big Apple in. In Central Park kan je heerlijk wandelen, fietsen, picknicken en nog veel meer. Het strekt zich uit over meer dan 50 blokken en als je van de ene naar de andere kant wil lopen, ben je zeker een uur bezig. In het park vind je een dierentuin, draaimolen, rolschaatsbaan en een roeivijver. Dit park is de perfecte plek om te rusten nadat je al vele kilometers door de stad hebt geslenterd.

Central Park - New York - Doets Reizen

5 nachten New York City

Tijdens je stedentrip New York van 5 nachten, kan je veel verschillende wijken van de stad ontdekken. Net als vele andere Amerikaanse steden, heeft natuurlijk ook New York een Chinatown. Als je van Chinees eten houdt, is deze wijk een echte aanrader.

Een andere wijk met buitenlandse invloed is Little Italy. In deze gezellige wijk kan je genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten. Breng een bezoek aan Mulberry Street waar het altijd gezellig is.

Little Italy - New York - Doets Reizen

Uitgelichte reis