Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Montreal

Als er ergens een plek is op aarde waar Noord-Amerikaanse allure en Europese gezelligheid samenkomen, dan is het wel in Montréal. Deze oost-Canadese metropool in de provincie Quebec is geschikt voor fijnproevers die toe zijn aan een verrassende stedentrip. Montreal is tweetalig, Engels en Frans, en heeft een compact en sfeervol centrum met glazen wolkenkrabbers en kronkelstraatjes.

Bekijk onze stedentrips in Montreal

Sfeervolle hotels

Verblijf in sfeervolle hotels in de meest sfeervolle stad van Canada. Wij hebben de hotels met zorg voor jou geselecteerd en verwerkt in voordelige stedentrips.

Montreal - Quebec - Canada - Doets Reizen

Attracties

Montréal beschikt over geweldige musea, kerken, monumenten en pleinen. Je kunt hier dan ook makkelijk een week verblijven om alle highlights af te gaan. Onze aanraders zijn Parc Mon-Royal, Basilique Notre Dame de Montreal en het Olympic Park.

Old Montreal - Quebec - Canada - Doets Reizen

Compleet reisbescheidenpakket

Waar zijn de leukste rooftopbars? Welke musea kan ik bezoeken? Wat kan ik doen in Old-Montreal? Waar kan ik het beste shoppen? Ontvang alle ins en outs over Montreal in ons reisbescheidenpakket. Op deze manier hoef je niks te missen en ga je goed voorbereid op reis.

Montreal - Quebec - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Montreal

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Montreal