Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Dustin Daanen

Product Manager The Turtle

Dustin Daanen aka Schildpad
De schildpad staat voor kalmte en vrede, maar ook voor het hebben van veel doorzettingsvermogen. Hij is een allemansvriend en heeft weinig vijanden. Langzaam op het land, maar razendsnel in het water. Het is een stille kracht met veel geduld en is snel tevreden. Net als de schildpad ben ik altijd vrij van stress en ben ik vastberaden om mijn doel te halen.

Dustin Daanen aka The Turtle
The turtle stands for calm and peace, but also for having a lot of perseverance. It is an everyman's friend and has no enemies. Slow on land, but lightning fast in the water. It is a quiet force with a lot of patience and is quickly satisfied. Like the turtle, I am always free of stress and determined to reach my goal.

The Turtle

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar 1999
Functie
Product Manager
Sinds 2022

Reisde door Zweden en Verenigde Staten
In de zomer van 2021 heb ik met mijn vader een dubbele stedentrip gemaakt naar Malmö, Zweden en Kopenhagen, Denemarken. Twee maanden later ben ik voor school voor een half jaar in Midden-Zweden gaan wonen, in het kleine stadje Gävle. Een onvergetelijke ervaring, waarbij ik drie maanden lang sneeuw heb gezien en mooie tripjes heb mogen maken naar Stockholm en Uppsala. In oktober 2023 ben ik samen met mijn neef voor een week naar Las Vegas geweest. Dit is echt één van de meest bijzondere steden die ik ooit heb gezien!

Favoriete hotel
Het Bellagio in Las Vegas is het grootste, mooiste en meest bijzondere hotel waar ik ooit heb geslapen. Het grote casino, de bekende fonteinshow en de vele zwembaden maakt dit hotel uniek.

The Don CeSar Resort in St. Pete, Florida staat hoog op mijn verlanglijstje. Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand van St. Pete Beach aan de Golf van Mexico. Het is een gigantisch gebouw met een bijzondere kleur: roze.

Favoriete food/drink
Het maakt eigenlijk niet uit waar je in Zweden uit eten gaat, overal is de zalm waanzinnig lekker. Je kan mij als visliefhebber dan ook ontzettend blij maken met een stukje zoute zalm met een vleugje citroen.

Favoriete uitzicht
Ik heb in januari 2022 het geluk gehad om het uitzicht te hebben op het prachtige natuurwonder, het noorderlicht. Het bewegende groene licht in de lucht geeft een magisch gevoel, waarbij je bijna niet gelooft dat het er echt is.

Favoriete stad
Stockholm is geweldig en heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Het heeft alles om een geweldige stedentrip te hebben, mooie gebouwen, leuke musea, gezellige winkelstraten en een bruisend uitgaansleven. De Zweedse mensen zelf zijn altijd vriendelijk en stralen een enorme rust uit. Maar ook Las Vegas zal mij altijd bij blijven. Het moment dat je aankomt in deze stad sta je al met een open mond van verbazing. Gedurende de week ben ik mij elke dag weer blijven verbazen met wat de stad allemaal te bieden heeft.

Favoriete staat/provincie
De leukste staat die ik heb bezocht was Nevada, met niet alleen Las Vegas als bijzondere stad, maar ook de prachtige rotsen in Valley of Fire State Park en Red Rock Canyon. Ook Arizona is prachtig met de bekende Grand Canyon.

Favoriete activiteiten
Altijd als ik een stad bezoek, stel ik mezelf voor om sowieso een sportwedstrijd bezoeken. Naar voorkeur een voetbalwedstrijd, maar als dit niet zo populair is, kan ik ook genieten van ijshockey, basketbal of iets anders. Ook ga ik altijd op zoek naar het hoogste punt van een stad, om naar boven te klauteren voor het beste uitzicht.

Favoriete (National) Park

Ik heb nog veel nationale parken op mijn bucketlist staan, maar bovenaan staat Yellowstone National Park. Op foto’s ziet het er zo onwerkelijk uit, dat ik het met mijn eigen ogen gezien moet hebben. Mijn favoriete stadspark in Zweden is Kungsträdsgården. Dit is klein park en een ontmoetingsplaats voor locals. In de winter is Kungsträdsgården gezellig verlicht en staat er een openbare schaatsbaan.

Favoriete strand
Ondanks dat ik zelf niet echt een liefhebber ben van het strand ben ik wel heel nieuwsgierig naar de stranden van Florida, en dan vooral die van The Keys. Daarnaast ben ik in Zweden een keer op een wel heel bijzonder strand geweest, Rullsands Strand, waar de zee was bevroren en je letterlijk op de bevroren golven kon lopen.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring