Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Sterre Zuurbier

Reisspecialist Flamingo

De flamingo is een sociaal en evenwichtig dier dat samen is met zijn hele familie. Ze kunnen goed zwemmen en vliegen, en zijn altijd op zoek naar voedsel. De flamingo wordt nauwelijks bedreigd en is erg vriendelijk. Sterre geeft je het beste advies voor jouw droomreis, ze helpt je graag en verteld over haar eigen reiservaring. De flamingo heeft een groot aanpassingsvermogen dat bij Sterre past. Uitdagende reizen samenstellen is wat ze graag doet.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

2003

Functie 

Reisspecialist

Sinds

2023

Reiservaringen
Ik heb vijf roadtrips gemaakt in Amerika met mijn gezin. Mijn eerste reis was een rondreis met de auto door Florida. Langs de Disney-parken, Fort Myers Beach, The Keys en Miami. Deze prachtige reis werd onze favoriet en hebben we nog twee keer gedaan. In mijn tweede rondreis hebben we de steden Washington D.C. en New York City bezocht, toen zijn we de grens overgestoken naar Canada en hebben we de Niagara Falls bekeken, vervolgens eindigden we in de Amish. Mijn laatste roadtrip was de westkant van Amerika. Daar zijn we vanaf San Francisco via de Highway 1 naar Monterey, Los Angeles en San Diego geweest. Daarna hebben wij Tucson, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley en Mammoth Lakes bezocht.

Favoriete hotel 

Havana Cabana is mijn favoriete hotel gelegen in Key West. Dit is een tropisch hotel met één van de grootste zwembaden uit Key West. Het hotel is exotisch met een Cubaanse sfeer. Je kunt gemakkelijk het gezellige eiland verkennen. 

Favoriete US food
Fastfoodketen Denny’s steekt er bij mij ver bovenuit! Van jongs af aan ben ik al gek op het eten in dit restaurant, vooral de sirloin steak met hash browns en broccoli. Het is een typisch Amerikaans fastfood restaurant waar je iets luxer kan eten dan bijvoorbeeld de Wendy’s.

Favoriete uitzicht
Het uitzicht bij de Grand Canyon is voor mij onvergetelijk. Hoe groot en diep de Canyon was vond ik zeer indrukwekkend.

Favoriete stad
Las Vegas staat bij mij bovenaan! Op de Strip kun je zoveel bekijken, je kijkt je ogen uit. Je kunt heerlijk uiteten met uitzicht op de fonteinshows, shoppen in elk segment, er zijn enorm veel gokpaleizen en de meest bijzondere hotels. In Las Vegas is niks te gek.

Favoriete staat/provincie
Mijn favoriete staat is Californië, omdat het een diverse staat is. Het heeft wereldsteden, National Parks, hoge bergen, dichtbegroeide bossen met de grootste bomen ter wereld, heerlijke stranden, wintersport locaties en één van de heetste plekken ter wereld.

Favoriete activiteiten

Fietsen door New York City vond ik het leukst. Het is een enorm leuke manier om Manhattan en Central Park te verkennen. 

Favoriete National Park
Mijn favoriete National Park is Everglades. Ik heb door het park gelopen en met een boot gevaren. Het is heel fascinerend om in de natuur krokodillen, schildpadden en meer dieren te spotten.

Favoriete strand
Mijn favoriete strand is het Fort Myers Beach. Dit is een fantastisch spierwit strand aan de Golf van Mexico. Ik heb dit strand dan ook drie keer bezocht. Fort Myers Beach is een super gezellig eiland los van Fort Myers en heeft leuke restaurantjes, winkeltjes en haventjes.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring